Win7 Acilista Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

merhaba arkadaslar,

Chrome da yeni bir tab acmaya calisirken dondu laptop. Simdi 20 dakikadan fazla suruyor acilmasi. Hatta bazen acilmiyor. Acildiktan sonra kendine bir turlu gelemiyor. Herhangi bir program acamiyorum. (IE dahil). 

Islemci surekli calisiyor. Mavi ekran hatasi da vermiyor. Yardimci olabilecek var mi?  

All I need is a possibility.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

yukari

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Hocam bilgisayar açıksa dediklerimi aynen yap yok eğer değilse güvenli modda başlatıp Windows + R 'ye basıp çıkan Çalıştır ekranına Msconfig yaz. Orada sistem başlangıcında yüklenen programlar olacak onları kaldır. Sonra başlatma seçiminde Tanılama başlangıcını seçip kaydet. Ayarlar kaydedilirken reset atılsın mı diye soracak. Tıklayıp reset at, bir değişik olmazsa sistem geri yüklemeyi dene. Eğer o da olmazsa belki daha iyi bir fikri olan vardır bilmiyorum ama format at.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

abi acilmiyor ki. yarim saattir bekliyorum. guvenli modda da acilmiyor. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

hocam klasik olcak ama belki ama format istiyor..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Format atamam dostum, icindeki veriler gerekli. yokmudur ayrica bir fikri olan?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

buraya not alayim olan biteni. hem kendim hatirlarim, hem belki faydasi olur ayni problemi yasayana.

bilgisayara ne yaparsam yapayim, cozum olmadi, safe modda calismiyor, chkdsk yapiyorum yine ayni. en son bilgilerimi bari alip format atayim dedim. bilgilerimi de alamadim cok yavas calistigi icin. bootable flash diskle ubuntu ile calistirdim bilgisayari kurmadan. bilgilerime aynen ulasip harici hdd ye attim.

daha sonra recovery yapmayi denedim, o da olmadi. artik son care temiz bir format dedim, maalesef o da olmadi. en son aklima gelen ise: ubuntu ile tekrar flash diskten calistirip hdd yi test ettim, bad sectors buldum, formatladim hdd yi. sonra ikiye boldum, belki bad sectors olmayan bolume kurabilirim diye.

aynen oyle oldu, hdd ikiye bolunmus vaziyette su an, win7yi saglam bolgeye tekrar kurdum, normal bir sekilde calisiyor. ama nedendir bilinmez ikinci bolumu hicbiryerde goremiyorum. 

Toplam Hit: 1195 Toplam Mesaj: 7