Win7 Command Line Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Windows 7'de command line'a girdiğimde Insert tuşuna basmamış olmama rağmen insert tuşuna basmış gibi komut yazarken önceki yazdığım harflerin üzerine yazıyor. Her seferinde insert'e basmam gerekiyor sinir krizi geçirdim. Nedir bunun çözümü?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

pankuş gülecen ama cmd nin başlığına sağ tıkladığında orda araya ekleme modu seçili değil mi ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    acikistihbarat bunu yazdı

pankuş gülecen ama cmd nin başlığına sağ tıkladığında orda araya ekleme modu seçili değil mi ?

sen dedikten sonra girdim InsertMode'u seçtim düzeldi. Vay anasına nasıl ne zaman oraları kurcaladıysam artık. Sağol hacı

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 620 Toplam Mesaj: 3