Win7 De İnternet Explorer
-
evet beyler win7 açılımı yaptım ve internet exploreri bulamadım kuramadım vs vs
-
nası bulamadın hocam anlayamadım..
-
Windows 7 N versionunu kurmuşsundur büyük ihtimalle. AB ülkelerinde dağıtılan versionu, güncelleştirmeler ile Internet Explorer ve Medya Player'ı kurabilirsin.
-
evet terör haklı olabilir.Ab'de dağıtılan windows 7'lerde tümleşik gelmiyor ie... Ki bunu neden sorun ediyorsun ki.Ben kurduğumda kaldırıyorum zaten.Frifox varken ne yapacaksın ie'yi (:
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
evet terör haklı olabilir.Ab'de dağıtılan windows 7'lerde tümleşik gelmiyor ie... Ki bunu neden sorun ediyorsun ki.Ben kurduğumda kaldırıyorum zaten.Frifox varken ne yapacaksın ie'yi (:
-----------------------------pardon yanlış yazdın galiba? Chrome varken diycektin.. firefox kadar boktan birşey varmı ?
hantal,kasar,yavaş ee bunlar internet explorer da da var ? firefox da da =)
-
PanxeR bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------pardon yanlış yazdın galiba? Chrome varken diycektin.. firefox kadar boktan birşey varmı ?
hantal,kasar,yavaş ee bunlar internet explorer da da var ? firefox da da =)
-----------------------------İkinizin de hatasını düzeltmek bana kaldı sanırım.
Opera varken bu tür dandik 2. sınıf programlar kullanmak doğru değil.
-
TeRRoR
opera yı bende severek kullanıyorum zaten 2 tarayıcı var benim için opera ve chrome ama çoğu zaman chrome tercihim.
ama 2sinede eklenti desteği gelmesi gerekiyor,, chrome a eklenti desteği yakında gelecektir, ama opera bu zamana kadar getirmediyse pek sanmıyorum birşey
geleceğini.
-
Frifox'ta olan eklentiler opera da ya da chorme'de varmı ?
-
CyberAngel bunu yazdı:
Frifox'ta olan eklentiler opera da ya da chorme'de varmı ?
-----------------------------Chrome ve Opera nın hızı firefox da varmı ? ve kalitesi ?
Yok.
1-2 adam gibi eklenti var (tabi kişiden kişiye değişir sen 100tane kullanıosundur)
onlar çok lazımsa girer firefox a işimi halleder kapatır kendi tarayıcımla devam ederim, çünki onun hantallığı zaten aşırı zaman kaybettiriyor
3.5 ile düzelir gibi oldu ama yok, 40fırın ekmek yemesi lazım atası olan netscape bile ondan daha hızlı daha işlevsel
-
TeRRoR bunu yazdı:
Windows 7 N versionunu kurmuşsundur büyük ihtimalle. AB ülkelerinde dağıtılan versionu, güncelleştirmeler ile Internet Explorer ve Medya Player'ı kurabilirsin.
-----------------------------evet hocam(win7n) güncelleştirmelerin hepsini yaptım ama hala yok(tbtden olmayan işletim sistemi kurduğumada ayrıca pişmanım)