Win7 De İnternet Explorer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

evet beyler win7 açılımı yaptım ve internet exploreri bulamadım kuramadım vs vs

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nası bulamadın hocam anlayamadım..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Windows 7 N versionunu kurmuşsundur büyük ihtimalle. AB ülkelerinde dağıtılan versionu, güncelleştirmeler ile Internet Explorer ve Medya Player'ı kurabilirsin.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet terör haklı olabilir.Ab'de dağıtılan windows 7'lerde tümleşik gelmiyor ie... Ki bunu neden sorun ediyorsun ki.Ben kurduğumda kaldırıyorum zaten.Frifox varken ne yapacaksın ie'yi (:

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:
    -----------------------------

evet terör haklı olabilir.Ab'de dağıtılan windows 7'lerde tümleşik gelmiyor ie... Ki bunu neden sorun ediyorsun ki.Ben kurduğumda kaldırıyorum zaten.Frifox varken ne yapacaksın ie'yi (:

pardon yanlış yazdın galiba? Chrome varken diycektin.. firefox kadar boktan birşey varmı ? 

hantal,kasar,yavaş  ee bunlar internet explorer da da var ? firefox da da =) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

pardon yanlış yazdın galiba? Chrome varken diycektin.. firefox kadar boktan birşey varmı ?

hantal,kasar,yavaş  ee bunlar internet explorer da da var ? firefox da da =)

İkinizin de hatasını düzeltmek bana kaldı sanırım.

Opera varken bu tür dandik 2. sınıf programlar kullanmak doğru değil.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

TeRRoR

opera yı bende severek kullanıyorum zaten 2 tarayıcı var benim için opera ve chrome ama çoğu zaman chrome tercihim.

ama 2sinede eklenti desteği gelmesi gerekiyor,, chrome a eklenti desteği yakında gelecektir, ama opera bu zamana kadar getirmediyse pek sanmıyorum birşey

geleceğini.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Frifox'ta olan eklentiler opera da ya da chorme'de varmı ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

Frifox'ta olan eklentiler opera da ya da chorme'de varmı ?

Chrome ve Opera nın hızı firefox da varmı ? ve kalitesi ? 

Yok.

1-2 adam gibi eklenti var (tabi kişiden kişiye değişir sen 100tane kullanıosundur)

onlar çok lazımsa girer firefox a işimi halleder kapatır kendi tarayıcımla devam ederim, çünki onun hantallığı zaten aşırı zaman kaybettiriyor

3.5 ile düzelir gibi oldu ama yok, 40fırın ekmek yemesi lazım atası olan netscape bile ondan daha hızlı daha işlevsel

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:
    Windows 7 N versionunu kurmuşsundur büyük ihtimalle. AB ülkelerinde dağıtılan versionu, güncelleştirmeler ile Internet Explorer ve Medya Player'ı kurabilirsin.

evet hocam(win7n) güncelleştirmelerin hepsini yaptım ama hala yok(tbtden olmayan işletim sistemi kurduğumada ayrıca pişmanım)

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
Toplam Hit: 1089 Toplam Mesaj: 10