Win7 De Tanınan Wireless Usb Adaptor
-
arkadaşlar windows 7 ye takınca otomatik tanınan yada driver yüklemesinde sorun çıkmayan pahada ucuz işte ağır bir adaptor arıyorum. aramamaın sebebi genelde adaptörü kullandığım pcler windows 7 home ve gpedit.msc den ilkeleri kullanıp diver yüklemesi yapamıyorum. windows kendi drive yüklemeye çalışıp wireless adaptörü bluethooth generic adapter gibi saçma bir donanımla eleyerek kullanılmaz hale getiriyor. eğer windows 7 home da airties wireless adaptörü kurmayı bilen varsa daha da makbule geçer. şimdiden teşekkür ederim mürid kardeşlerim :)
-
Airties hangi model ?
-
WUS 300
-
yazılımı var ise önce cihazı takmadan yazılımını kur sonra kurulum bitince cihazı tak olur büyük ihtimal
-
mürid kardeşim win7 ultimate de sorun yok ama home starter gibi gelişmemiş sürümler sıkıntılı
-
3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------mürid kardeşim win7 ultimate de sorun yok ama home starter gibi gelişmemiş sürümler sıkıntılı
-----------------------------wus 300 wın7 dırıver yok
sen olan drıverı elle gosterıcen tanıyor (linux a tanıtmak ıcın gunlerce ugrastım)
blutut gordugun yerden sen drıver goster o tanıyor
-
win yedi cogunu otomatik görüyor zaten realtek chip setleri vede ralink cipleri
-
kinemaxın cihazlarını seçebilirsin
bende vardı sıkıntı çıkarmamıştı win7 home basic ve ultimate de .
Sen yinede bi araştır hocam
-
wus 300 windows 7 de sadece 32 bite kuruluyor ve çalıyor yardımcı olurum sana sitelerindede anlatımı var ama kesinlikle 64 bitte çalışmıyor çok denedim bu yüzden yeni adapter aldım sadece 32 bitte çalışıo
burda sss de yer alıo tıkla gör hocam
http://airties.com/product-details.asp?pn=WUS-300&s=4&ci=117&i=&cat1=&cat2=&dil=tr
Windows 7 işletim sisteminde ürünümü nasıl kurabilirim?
Windows7 işletim sistemi Wus-300 adaptörünü aygıt yöneticisinde Bluetooth Adaptor olarak görür ve ağ bağlantılarında Kablosuz Ağ Bağlantısı olarak çıkmaz.Tanıtmak için aşağıdaki adımları izleyiniz;
- Aygıt yöneticisinde Bluetooth Adaptor`ü sağ tıklayıp "Sürücü yazılımını güncelleştiri" tıklıyanız,
- "Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara" menüsünü tıklayınız,
- "Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver" menüsünü tıklayınız,
- "Disketi var" ve sonra "Gözat" butonlarına tıklayınız,
- Açılan ekrandan Wus-300 CD`sinin içinden Autorun.inf dosyasını seçiyoruz.
- Donanım listeye eklendikten sonra "İleri" tıklayınız ve Wus-300 donanımını Windows7`ye başarıyla tanıtmış olunuz.
NOT: WUS-300 sadece 32 Bit OS ile çalışır.
Airties ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
-
teşekkürler arkadaşlar sanırım sorun 32 bit olmayan işletimsistemlerinden kaynaklanıyor. Hayırlı geceler :)