Win7 Den Lg Televizyona Kablosuz Yansitma
-
Herkese hayırlı geceler. Elimde win 7 pc mevcut ve lg televizyona kablosuz yansıtmaya çalışıyorum. Yolunu bilen ya da kullanan varsa yardımcı olabilir mi
-
Hayırlı gecelerde hocam çok geniş bir talep olmuş. LG TV nin modeli ne androidtv mi googletv mi win7 pc demişsiniz laptopmu kasamı wifi var mı vs. zibil detay sorusu sorulabilir gibi.
-
M-S-T-F bunu yazdı
Hayırlı gecelerde hocam çok geniş bir talep olmuş. LG TV nin modeli ne androidtv mi googletv mi win7 pc demişsiniz laptopmu kasamı wifi var mı vs. zibil detay sorusu sorulabilir gibi.
Haklisin hocam, win 7 laptop (asus n53sv) tan lg webos u5800 televizyona görüntü aktarımı şeklinde yapmaya çalışıyorum
-
Aynı wifiye bağlı olmak koşulu ile;
Bilgisayar ekranınızı yayınlama
Bilgisayarınızda Chrome'u açın.
Sağ üstte Diğer Yayınla, kaydet ve paylaş Yayınla… seçeneğini belirleyin.
Kaynaklar. Ekranı yayınla'yı seçin.
Ekranınızı yayınlamak istediğiniz cihazı seçin.
Bu şekilde olması lazım hocam
-
Miracast ı tv ye kurdum çalıstırdım , windows ayarlarından bluetooth ekle de üstten bir alttakini , kablosuz yazanla devam ettim , tv yi buldu ve eşleşti . Windows ayarlarında çıkmazsa direk miracast ı indirip yapabilirsiniz
Miracast ile telefonla da eşlestirebilirsiniz , sadece tv değil , telefonunuzu bilgisayarınıza veya bilgisayarınızı telefonunuza da yansıtabilir , tavsiyem budur.
-
ACY bunu yazdı
Miracast ı tv ye kurdum çalıstırdım , windows ayarlarından bluetooth ekle de üstten bir alttakini , kablosuz yazanla devam ettim , tv yi buldu ve eşleşti . Windows ayarlarında çıkmazsa direk miracast ı indirip yapabilirsiniz
Miracast ile telefonla da eşlestirebilirsiniz , sadece tv değil , telefonunuzu bilgisayarınıza veya bilgisayarınızı telefonunuza da yansıtabilir , tavsiyem budur.
Miracast ı win7 ye kurabilirsem deneyeceğim hocam. Link paylaşabilir misiniz. Ayrıca teşekkür ederim dönüş için.
3Dxsolid tarafından 11/Tem/25 15:58 tarihinde düzenlenmiştir -
ehlikeyif bunu yazdı
Hocam deneyeceğim inşallah teşekkür ederim.
-
ehlikeyif bunu yazdı
Bunu yazacaktım :) bu şekilde kullanıyorum ben şu an