Win7 Dvd Yazamıyorum
-
xp de sorun yoktu win 7 de dvd yazamıyorum neroda işe yaramıyor kendi yazılımıda işe yaramıyor 10 taneye yakın dvd yaktım :(
ortaml kitapçığı hazırlanıyor diyo başka bişi yok sonra yazdırılamadı diyo bir süre sonra
-
hacı DVD-RW bozulmuş olmasın, olur olur.
-
Power ISO ile dene
-
SanitariuM bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------win 7 kurana kadar canavardı win 7 de oldu
-
DJ_Alper bunu yazdı:
SanitariuM bunu yazdı:
-----------------------------win 7 kurana kadar canavardı win 7 de oldu
-----------------------------Sadece DVD mi yazmıyor ? yada sadece win7 mi yazmıyor ...
önemsiz anekdot : DVD-RW iklim koşullarına göre ( çoğrafi olarak ) yazma farklılıkları göstermektedir, bölgesel iklim durumuna göre yazma hızı düşüyor. ( Önemsiz bir bilgi sadece önemsiz bir bilgi konu ile alakası yok ) ( önemsiz dedim )
-
cd denemedim :D ama win7 yazmıyo eminim
-
DJ_Alper bunu yazdı:
cd denemedim :D ama win7 yazmıyo eminim
-----------------------------Şimdi söyle , böyle bir durumla bende bir kaç defa karşılaştım. Performans olarak olayı ele alırsak , mesela iyelim ki 16x de yazıyor bir çok uygulama açıksa doğal olarak verim oranı düşerek 12-13x oluyor ( örnek ) bu yüzden kararsızlaşarak lan diyor ben bunu 18 x de yazmam gerek bu hızda yazamam çok yükleniyor bana diyor. Bu yüzden daha stabil bir şekilde denersen eminim verim alacaksın ... Varsayılan yazma hızını neroda düşürerek dene belki faydası olur.
-
device managerden dvd sürücüsünü sil yeniden başlat dene bakamlım
bak hocam burda anlatılmış resimli.
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01897819&cc=us&lc=en&dlc=en
-
amacın win 7 kurmaksa windowsun sitesinde ki program yardımıyla usb üzerinden kurabiliyorsun. dene
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
amacın win 7 kurmaksa windowsun sitesinde ki program yardımıyla usb üzerinden kurabiliyorsun. dene
-----------------------------kurmak değil win 7 de dvd yazamıyorum
yani win 7 yüklüyken başka ey yazamıyorum
-
tak boş dvd i aç dvd-sürücüyü at içine bi resim sora onu diske yaz de bakalım dvdwrtr da sorun varmı...ki yazmaması gibi olasılk yok en kötü ole yazar yazmassa ya sorun sende yada dvdwrtr da..sende de sorun olmıcana göre...