Win7 Explorer.Exe‘Ye Dönme İsteği
-
merhaba müridler.
Mesela counter oynarken,oni oynarken sürekli tam ateş için mouse1'e bastığımda mouse imleci gözüküyor çok hızlı bir şekilde imleç gibi yanıp sönme durumu oluyor mouseda.
Ve ben alt+tab yapmak zorunda kalıyorum. Ama böyle yaptığımdada gene tam ateş ettiğimde alta iniyor oyun falan saçma sapan kendi kendine triplere giriyor makine.
Mesela tarayıcı kullanırken alttaki başlat çubuğunda tarayıcı sürekli yeniden beliriyo.
Yani biraz sağa kayıp hızla tekrar eski konumuna geliyor. Tarayıcıdada masaüstüne dönme isteği böyle sürekli.
Tam anlatamadım nasıl anlatılır bilmiyorum garip bir sorun.
Ancak en iyisi bi swf falan hazırlamak diye düşündüm onuda yapacağımda belki daha önce karşılaşmış mürid vardır.
Kısaca masaüstü kendini ön plana almaya çalışıyor sürekli.
Mesela tam ekran bi flash bişey izlemeye çalıştığımdada flash player arka planda oluyor ve ön plana almaya çalıştığımda otomatik olarak tekrar tarayıcı içinde izlemeye dönüyor.
Tekrar tam ekran yapıyorum gene aynı şey döngüye giriyo resmen
Bu sorun için napmalıyım
-
bi up.
Tam ekran video izleyemez oldum git gide kötüye gidiyor sorun :D
Format atsam çözülecekte atamam formatta.
Ekran kartı driverını güncelledim. sfc scan yaptım bozuk dosyaları onardı.
Ancak hala youtube'da mesela tam ekran izlemek için tıkladığımda anlık olarak bembeyaz ekran gelip gidiyor.
Oyunlarda ateş edecekken beyaz ekran ve mouse belirip gidiyor. Sürekli bi masaüstüne dönme sevdası nedir bu ya.
-
sisteminde virus olmasin resim ceken falan? yada ona benzer birsey? explorer.exe degilde explorer'i kullanan bi dosya kaynakli bence?
-
schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------sisteminde virus olmasin resim ceken falan? yada ona benzer birsey? explorer.exe degilde explorer'i kullanan bi dosya kaynakli bence?
-----------------------------sistemde virüs yok hocam. niye böyle yapıyor anlayamıyorum.
Edit:bir örnek daha.
Klasörü aşağıya indirdiğimde o klasörü tekrar açmak için başlat menüsünün sağındaki simgesine tıkladığımda ekrana gelmiyor mesela.
Tutup o dizine tekrar gitmem gerekiyor canımdan bezdirdi bu hata.
-
systemi geri yukle duzelir belkı :)
-
Yapışkan tuşlar felan olabilirmi hocam. Yapışkan tuşlar dediğim donanımsal değil yazılımsal. Bazen bu tarz bir olaya nededn olabiliyor.
-
mchacker bunu yazdı:
-----------------------------Yapışkan tuşlar felan olabilirmi hocam. Yapışkan tuşlar dediğim donanımsal değil yazılımsal. Bazen bu tarz bir olaya nededn olabiliyor.
-----------------------------bende o ihtimali düşünüyorum ancak mousea tıklamakla yapışkan tuşlar arasında bi bağ kuramadım. Ancak en çok üstünde durduğum ihtimal bu oldu benimde.