Win7 Format Cd Si

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Disubev
    Disubev's avatar
    Erkek

Byler Arkadaşım leptobuna format atıcaz ama Sadece Serial var ama Cd yok nasıl format atabiliriz cd siz atılırmı . suan leptopda 2in7 yükle format lıcaz ve tekrardan win7 yükklücez elimzde product key vara ama Cd yok

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
    notebookta recovery yuklumu acaba, marka model soylersen bide recovery baslatma tuslarina bakabiliriz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Disubev bunu yazdı:
    -----------------------------

Byler Arkadaşım leptobuna format atıcaz ama Sadece Serial var ama Cd yok nasıl format atabiliriz cd siz atılırmı . suan leptopda 2in7 yükle format lıcaz ve tekrardan win7 yükklücez elimzde product key vara ama Cd yok

eğer laptop alındığında win7 yüklü geldi ise açılışta f8'e basarak açılış yapıp recovery yapın. ( Biraz İngilizce Gerekli Orada )

eğer win7 yüklü değildi recovery de açık değil dersen win7 tek link iso vereyim sana indir yaz dvd ye kur product keyini kullan..

Gel bili bili gates
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

orjinal serial dimi

farketmez yukle herhangi bir dvd den hangi sürümün seriali ise atıyorum home basic yukle geç

hersey bitti activasyona geldi.active et dediğinde olmazsa telefonla active et seceneği var ucretsiz 0800 lü micrososft un

numarası var ararsın,sesli yanıt sistemi var adımları takip ederek active edersin.kesin olur .bir keresinde serial olmayınca telefonla arayıp

active etmiştim

mademki türksün systeme göster ürksün
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

alexfarrow bunu yazdı:

orjinal serial dimi

farketmez yukle herhangi bir dvd den hangi sürümün seriali ise atıyorum home basic yukle geç

hersey bitti activasyona geldi.active et dediğinde olmazsa telefonla active et seceneği var ucretsiz 0800 lü micrososft un

numarası var ararsın,sesli yanıt sistemi var adımları takip ederek active edersin.kesin olur .bir keresinde serial olmayınca telefonla arayıp

active etmiştim

evet eğer cidden orjinal keyin varsa elinde telefonla activasyon işlemi ile halledebilirsin :)

Gel bili bili gates
Toplam Hit: 1523 Toplam Mesaj: 5