Win7 Format Cd Si
-
Byler Arkadaşım leptobuna format atıcaz ama Sadece Serial var ama Cd yok nasıl format atabiliriz cd siz atılırmı . suan leptopda 2in7 yükle format lıcaz ve tekrardan win7 yükklücez elimzde product key vara ama Cd yok
-
notebookta recovery yuklumu acaba, marka model soylersen bide recovery baslatma tuslarina bakabiliriz.
-
Disubev bunu yazdı:
-----------------------------
Byler Arkadaşım leptobuna format atıcaz ama Sadece Serial var ama Cd yok nasıl format atabiliriz cd siz atılırmı . suan leptopda 2in7 yükle format lıcaz ve tekrardan win7 yükklücez elimzde product key vara ama Cd yok
-----------------------------eğer laptop alındığında win7 yüklü geldi ise açılışta f8'e basarak açılış yapıp recovery yapın. ( Biraz İngilizce Gerekli Orada )
eğer win7 yüklü değildi recovery de açık değil dersen win7 tek link iso vereyim sana indir yaz dvd ye kur product keyini kullan..
-
orjinal serial dimi
farketmez yukle herhangi bir dvd den hangi sürümün seriali ise atıyorum home basic yukle geç
hersey bitti activasyona geldi.active et dediğinde olmazsa telefonla active et seceneği var ucretsiz 0800 lü micrososft un
numarası var ararsın,sesli yanıt sistemi var adımları takip ederek active edersin.kesin olur .bir keresinde serial olmayınca telefonla arayıp
active etmiştim
-
alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------
orjinal serial dimi
farketmez yukle herhangi bir dvd den hangi sürümün seriali ise atıyorum home basic yukle geç
hersey bitti activasyona geldi.active et dediğinde olmazsa telefonla active et seceneği var ucretsiz 0800 lü micrososft un
numarası var ararsın,sesli yanıt sistemi var adımları takip ederek active edersin.kesin olur .bir keresinde serial olmayınca telefonla arayıp
active etmiştim
-----------------------------evet eğer cidden orjinal keyin varsa elinde telefonla activasyon işlemi ile halledebilirsin :)