Win7 Hosts Kayıt Sorunu.Yardım..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek
    IDM seriali için dnsyi hosts dosyasına kaydedemiyorum.hata veriyor.denetim masasından kullanıcı ayarlarını en düşük yaptım,virüs pro kapattım,notpad i yönetici olarak çalıştır dedim,hatta yaparken int bağlantsını kestim bi türlü kaydedemedim.bi yolunu bilen varsa yardımcı olsun bi zahmet.sitede ve googla da arattım artık gına geldi a.q:S yardıım.

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Okadar uğraşmana gerek yok be hocam :) Hosts dosyasına sağ tıkla özellikler de salt okunur' da tik varsa o işareti kaldır uygula tamam de bukadar... :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Uzun yöntemi anlatmak yerine basit yöntemi söylüyorum hocam.Host dosyasını desktop'a kopyala orda değiştir.Yerine tekrar kopyala ve üzerine yaz..

Diğer yöntem için dosyadan sahiplik olan gerekiyor.

http://windows7li.blogspot.com/2010/02/windows-7de-dosyaladan-sahiplik-alma.html

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı:
    -----------------------------

Okadar uğraşmana gerek yok be hocam :) Hosts dosyasına sağ tıkla özellikler de salt okunur' da tik varsa o işareti kaldır uygula tamam de bukadar... :)

bu basit olanı denedim arkadaşım olmadı.

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı:

Uzun yöntemi anlatmak yerine basit yöntemi söylüyorum hocam.Host dosyasını desktop'a kopyala orda değiştir.Yerine tekrar kopyala ve üzerine yaz..

Diğer yöntem için dosyadan sahiplik olan gerekiyor.

http://windows7li.blogspot.com/2010/02/windows-7de-dosyaladan-sahiplik-alma.html

eyv dostm oldu :) baya basitmiş.idm yide hallettik.

Toplam Hit: 1272 Toplam Mesaj: 5