Win7 İcin Genius Vcam Driver Problemi
-
windows 7 kurdum ve suan genius live-2 webcam in cd den kurulumu yaptigim halde win7 kurulumu kabul etmiyor. internetten aradim ama win7 icin bu vebcam a driver bulamadim yardimci olursaniz sevinirim.
-
xp ye uyarla benim webcam xp driverı ile çalışıor
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ole bi secenek yokki kardes kurulumu baslattiktan sonra NEXT>>NEXT>> FINISH secenek falan yok :S
-
kocero bunu yazdı:
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------ole bi secenek yokki kardes kurulumu baslattiktan sonra NEXT>>NEXT>> FINISH secenek falan yok :S
-----------------------------cd den kurulum yapıorum demiştin cd deki dosyaları masaüstüne bi klasöre kopyala driverın setupını uyumluluktan xp ye uyarla sonra tekrar kurulum yap.. olacaktır.
-
denedim simdi olmadi gene cevrim ici sorun gidermeye falan baktim microsoft taramadan sonra uyumsuz yukleme hatasi gibi bisi yaziyor. genede cok tesekkurler kardes.
-
kocero bunu yazdı:
denedim simdi olmadi gene cevrim ici sorun gidermeye falan baktim microsoft taramadan sonra uyumsuz yukleme hatasi gibi bisi yaziyor. genede cok tesekkurler kardes.
-----------------------------Üzüldüm hacı.. benim kamera quake win7 driverı yok aynı sendeki sorun bendede vardı bi deneyim belki olur demiştim ve olmuştu. Demekki her donanıma yemiyormuş :S