Win7 Olay Görüntüleyicisindeki Hata.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar Win7 İşletim Sistemimdeki Olay Görüntüleyicisindeki Hata ve Bir Türlü Çözemedim. Sanırım Bu Yüzden Performans Düşüklüğü Yaşıyorum.

1 - Kaynak Olarak Sidebyside

"C:\Windows\System32\systemcpl.dll" için etkinleştirme içeriği oluşturulamadı. Microsoft.Windows.Common-Controls,language="*",processorArchitecture="*",publicKeyToken="436865772d574741",type="win32",version="6.0.0.0" Bağımlı Derlemesi bulunamadı. Lütfen ayrıntılı tanılama için sxstrace.exe programını kullanın.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

Sorunum Güncel Arkadaşlar.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Destroyer
    Destroyer's avatar
    Erkek

Win7 aktivasyonunla ilgili bir sorun gibi görünüyor. PC'nin performansını etkileyeceğini zannetmiyorum.

Büyük olasılıkla Win7 sürümünle uyumlu olmayan bir aktivasyon aracı kullandın.

İlla düzeltmek istiyorum diyorsan chew-WGA'lardan uygun olanını bulmanı tavsiye ederim.

Ayrıca "sxstrace.exe"'nın çıktısını gönderirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.

d.d.
Toplam Hit: 2439 Toplam Mesaj: 3