Win7de Vst
-
win7ye fruity loops 8yükledim çalışıyo ancak eklentileri çalıştıramıyorum.bu uygulamaları açmanın bi yolu varmı acaba? yoksa sanal makina falan kurup xp üzerindenmi çalışıcam? ama öylede pek performanslı olmaz,işe yaramaz gibime geliyo..fikri olan varmı win7 altında bu işle uraşan?
-
biliyorsun vst leri plug in klasorune kurup fl ye tanitmalisin. baska yere kurduysan yolunu gostermelisin. tüm programları xp uyumlu çalıştırmayı da dene, kolay gelsin. bu arada bırak fl yi cubase kullan.
-
biliyorumda bazılarının kurulumları bile çalışmıyo.hypersonic 1 var hata veriyo açılmıyo ve bazılarıda .bin uzantılı,daemon tools yükleyemedim onlarıda çalıştıramıyorum...ama fl9.1indirdim bikaç eklentiside vardı yanında,hoş yani :) cubase fln başka program sarmadı beni fl kadar ama belki geçerim ilerde :)
-
Cubase de usb dongle emulator var hypersonic gibi VST ler onunla acilir. FL de de kullanabilirsin. Fl nin kendi vst leri de var kullandıgın surum icin onları ayrıca kırman gerekebilir. Sana yeter sanıyorum. surum olarak 8 i kullan 9 simdilik sorunlu. Kolay gelsin.
-
xp mode indir
-
çözümü buldum ya :D virtual pc oluşturdum win7 altında xp kullanıyorum,cdlerle fln yüklemelerimi yaptım gereken herşeyi xp altında çalıştırıcam :) yaşasın korsan xp yaşasın özgürlük ^^ (Bkz: Freeeedoooom :D)