Win8 Bitlocker
-
açılışta şifre koyulmamış bir makina bitlocker la açılmaya kalkarsa bundan nasıl kurtulabiliriz. şirketteki bir makinada bu durum oluştu adamın biri şifre koyup gitmiş makina açılmıyor direk bitlocker yöneliyor nasıl kurtulup oturum açılır ?
-
açamazsın çünkü adam diski şifrelemiş.
-
hocam adam normal çalışıyordu makinasında kendi oturumunda restart attı direk bitlocker a yöneldi windows! normalde biri sığırlık yapmadıysa C: üzerinde windows açılışında istememesi gerekmez mi ?
-
ArmadA bunu yazdı
hocam adam normal çalışıyordu makinasında kendi oturumunda restart attı direk bitlocker a yöneldi windows! normalde biri sığırlık yapmadıysa C: üzerinde windows açılışında istememesi gerekmez mi ?
hocam normalde bitlockerı kullanmadım ama windows dökümanlarında okuduğum kadarıyla bilgim var. daha doğrusu ihtiyacım olmadı dosya şifrelemeye. ancak bitlocker istemesinin sebebi işletim sisteminin kendisi bitlockerla şifrelemiş olması olabilir.
-
sistem yöneticisi bitlocker mevzusunda yardımcı olabilir, onlarda her türlü recovery key falan oluyor.
-
diskin biçimlendirilmesi harici başka bir yol malesef yok bitlockerde
geçmiş olsun eleman gider ayak vurmuş voleyi
-
bende pek sanmıyorum kırılabilecegini ama
http://www.genckolik.net/windows-isletim-sistemi/347387-windows7-bitlocker-sifresini-kaldirma.html
bi denemek lazım .