Win8 Boot Ekranında Takılma...
-
http://www.youtube.com/watch?v=-PUreDxnGYU&feature=youtu.be
Arkadaslar sorunu videolu olarak çektim 25 sn zaten video Laptobun ürün özellikleride
SİPARİŞ KODU 125032244 BELLEK 8 GB BELLEK TİPİ DDR3 Dahili Kamera 1,3 MP EKRAN BELLEĞİ 1 GB Ayrılmış Bellek EKRAN BOYUTU 15,6" EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366x768 piksel EKRAN ÖZELLİĞİ HD LED Ekran GARANTİ SÜRESİ 2 Yıl GRAFİK TİPİ Nvidia GT520M Optimus İŞLEMCİ Intel Core i5 2450M İŞLEMCİ HIZI 2,50 Ghz İŞLEMCİ TİPİ Intel Core i5 MARKA CASPER MODEL CN.TKI-2450C OPTİK SÜRÜCÜLER DVD ± RW PİL TİPİ 6 Hücreli SABİT DİSK 500 GB TV-OUT ÇIKIŞI HDMI USB BAĞLANTI ADEDİ 4 x USB 2,0 YAZILIM Windows 7 Home Basic 64 Bit WİRELESS Var İşlemci Markası Intel Kart Okuyucu Multi Card Reader Arkadaslar neden kaynaklıdır bu sorun :(
-
saçma bulucan belkide hocam win8 den kaynaklanıyo o :D yabancı forumlarda bunla karşılaşanı çok görürsün.boot zamazingosunda sorunlar var microsoft düzeltiyo sanırım yavaş yavaş
-
arkadaşlar ne bu telaş mis gibi win7 dururken, microfost bir ürün çıkarttı mı en son geçen ben olurum :D
ne zaman sp1 çıkar o zaman bi düşünürüz win8 'i
temiz.
-
lalada bunu yazdı
saçma bulucan belkide hocam win8 den kaynaklanıyo o :D yabancı forumlarda bunla karşılaşanı çok görürsün.boot zamazingosunda sorunlar var microsoft düzeltiyo sanırım yavaş yavaş
hocam hani yabancı sorumlar . bende o yüzden tekrar deniyim dedim , yha 5 senelik pc de kuruyom bundan kuramıyorum o zoruma gidiyor :):)