folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Win8 Format Sırasında Bilgisayar Kapandı

Win8 Format Sırasında Bilgisayar Kapandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

windows 8 işletim sistemime format atarken bir helaya gideyim dedim geldiğim de bilgisayar kapalı duruyordu baktım çok sıcaktı, muhtemelen altına soğutucu koymadığım için formatı çakarken ısındı ısındı kapandı normalde de çok ısınıyordu zaten soğutucu olmadan kapanıyordu. Sorunum ise format sırasında kapandığı için bilgisayarda bir angutluk oldu tekrar format atamıyorum eksik sürücü diyor kilitli diyor bir şeyler diyor, nasıl tekrar format atabilirim, onarım felanda yapmıyor

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

ek olarak windowsun yüklü olduğu sürücü kilitli diyor formata geçmiyor 

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dragoonx
    dragoonx's avatar
    Erkek

başka işletim sistemi ile format atmayı denediniz mi? mesela windows'un eski versiyonları yada linux dağıtımlarından.

"Ölüler için üzülme Harry, yaşayanlar için üzül. Her şeyden önce de Türkiye'de yaşayanlar için..." -Albus Dumbledore
Toplam Hit: 970 Toplam Mesaj: 3