Win8 X64 Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

torrent olursa tercihim tabiki forumda buldum bir tane ama link uçmuş. kalıcı olmayı düşünmüyorum denememiş olmamak istiyorum acıkcası. ve sistem nasıl bilmiyorum ama ultimate dengi varsa tabi

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

şeeey :D yazmayı unutmuşumda türkçe olsa daha iyi olur kanımca :F coklu dil mi ingilizce mi kick ass'tekiler?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

şeeey :D yazmayı unutmuşumda türkçe olsa daha iyi olur kanımca :F coklu dil mi ingilizce mi kick ass'tekiler?

türkçeyi kurarsın hocam :D  yada türkçe ara :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek

Burdan direk link indirebilirsin. Tbt den birinin sitesi zaten ama kimdi hatırlamıyorum. Linki kaydetmişim bir yere.

http://backup.demir24.net/dosyalar/?dir=Isletim-Sistemleri-Windows/Windows-8-Turkce-64bit

amg tarafından 25/Kas/12 16:43 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

574484_10152296982005156_1323053673_n.jpg%20%28460×816%29

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek
    amg bunu yazdı

Burdan direk link indirebilirsin. Tbt den birinin sitesi zaten ama kimdi hatırlamıyorum. Linki kaydetmişim bir yere.

http://backup.demir24.net/dosyalar/?dir=Isletim-Sistemleri-Windows/Windows-8-Turkce-64bit

Ellerin dert görmesin hocam tam yazmak için girmiştim sen yazmışsın :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Beyler yeni konu açmayım dedim 8in cracki çıktımı biraderde orjinal var 29 dolara almış bunu kendi pcme yüklesem yeni key yada crack bulabilir miyim?

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 835 Toplam Mesaj: 8