Win98-Kernell32.Dll Error
-
Photoshop kurmayi denerken ( bilgisayari yeni kurdum, 98 yaptim, bi dunya hata veriyodu, msnp.dll fln hepsini duzelttim uurasip ama buna bi care bulamadim :( ) karsima setup.exe yi calistirirken karsima cikan hata :
The SETUP.EXE file os linked to missing export KERNEL32.DLL:GetUserDefaultUILanguage... tek secenek OK..
-
UP !
-
Delikanli Donanimcilar nerdesiniz haney ?
-
xp kursaydın hajı bilsem hiç karşılaşmadığım bi sorun sen şey pscs2 kuruyondur şeyi dene bide ps7 yaw dene ps6 kesin kuran :)
-
vay anasini o kadar donanimci var, bizim harun kardesimiz cvplamis :) ii fikir hoca :) lycra da postalasinda xp mi xp kuriyim en sekilinden :D
-
donanımcılara ne laf atıon dai soruuyu işletim sistemi başlığına yazıon :))....elindeki photo shop sürümü bilmem kaç...98 ed çalışmaz kernell32 hatası verir pc eski değilse winxp kur...ama xp kaldırmıosa photoshop un üst versionlarını kur...sorun çözülür...
-
buda yüz görümlüğü olarak takıom sana :)))...okuyamayasın diye bu rengi seçtim zorla biraz gözleri :))
-----------------------
Error "The SETUP.EXE file is linked to...KERNEL32.DLL..." when you install (Photoshop Elements 3.0 on Windows 98, 98SE)
Issue
You receive the error, "The SETUP.EXE file is linked to missing export KERNEL32.DLL:GetUSerDefaultUILanguage" when you install Adobe Photoshop Elements 3.0.
Solution: Make sure that the system meets the minimum requirements for Photoshop Elements 3.0.
Photoshop Elements 3.0 may not run correctly on a system that doesn't meet the following requirements:
-- Intel Pentium III or 4 (or compatible) 800MHz or faster processor
-- Microsoft Windows XP Professional or Home Edition with Service Pack 1; Windows 2000 with Service Pack 4 or later (Adobe applications on Windows XP with Service Pack 2)
-- 256MB of RAM (512MB or more recommended)
-- 800MB of available hard-disk space
-- Adobe Reader 6.0.1 and Microsoft DirectX 9.0 software (included on application CD and installed if not already present)
-- Color monitor with 16-bit color or greater video card
-- 1,024x768 or greater monitor resolution
-- CD-ROM drive
Background information
Windows 98, 98SE, and Me are not supported by Photoshop Elements 3.0.
-
ben dediydim, zati computerwolf, delikanli donanimcidir deyyu, basligi buraya actim, cunku olay ps nin diil win98 in sucu.. ayrica cozum hala yok :) xp cd si de yok... xp kuramiyorum yani sorun o :( xp download etmek icin de duzgun, hizli bi server bulamadim :( alet de cook saglam diil zati, nese renk olayina gerek yoktu, isaretleyip okudum bu da kapak olsun :D
-
la olm win2000 kursanda olur...bide memlekette winxp cd olmayan tek eleman sensin herhalde :))..olm git korsan al 5ytl ye satılır :)...kaçaarım üni ye geç aldık a.q