Winat 9 Hatası
-
bu uygulamda sürekli hata alıyorum bağlantı sırasında hata oluştu diyor Avea var hat telefondan sürekli çayırdıyor düşüyor ama diğer yerlere erişim var bura yok varmı bu sorunu yaşayan yaw :|
-
ArmadA bunu yazdı
bu uygulamda sürekli hata alıyorum bağlantı sırasında hata oluştu diyor Avea var hat telefondan sürekli çayırdıyor düşüyor ama diğer yerlere erişim var bura yok varmı bu sorunu yaşayan yaw :|
Sorun uygulamada hacı.Bende de aynı sorun var.Biraz inatlaşınca açılıyor. Bağlantı yok diyince tekrar dene 5-6 denemeden sonra açılıyor
-
tosun bunu yazdıArmadA bunu yazdı
Sorun uygulamada hacı.Bende de aynı sorun var.Biraz inatlaşınca açılıyor. Bağlantı yok diyince tekrar dene 5-6 denemeden sonra açılıyor
heh işte ibnenin evladı her menüde yapıo videoyu açana kadar 5 6 dene videoyu aç bitsin seçeneklerde dene falan filan ebesininki yaw :S
-
al bendende o kadar oturum bir türlü açılmıyor :/ telefonda ( htc desire C )
-
benim ip5 de de var aynı sorun
edit: inatlaşınca oldu :))
leadertay tarafından 25/Nis/13 13:34 tarihinde düzenlenmiştir -
server kaynaklı sorun varmış.düzeltmeye calısıyorlarmış.sabırlı olacakmışız. mış da mış
-
aynen girerken videoları çağırırken izlerken onaylarken hepsinde 4-5 kere hata oluyo
-
bak hele bak neler de biliyomus nights_judge :)