Windovs Xp" Deki Şifreleme Şeysi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

yaa Windovs ' un dosyaları şifrelemek için bi programı varya işletim sisteminin üzerindeki o nedir ne işe yarar nasıl kullanılıyo dosyalraı şifreliyosunda noluyor dosyalara gene girip çıkabiliyorsun peki bu ne işe yarıyor ?

Advanced%20Attributes%20dialog%20box

Microsoft.com dan aldım bu resmi türkçe sitesinden buraya yönlendirdiği için. 

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    hoca ugrasma bununla merak edıyorsan ayrı ama dosya sıfreleme ıhtıyacın varsa "folderlock" yada winrarına uzun bır sıfre gır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

başka kullanıcılar erişemesin diye (gördüğüm kadarı ile)

mesela aldın hdd yi eline gittin arkadaşa o arkadaş o mavi renkli dosyaları açamıyor 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

O şifreleme senin düşündüğün tarzdaki şifreleme değildir.

Windows kullanıcıları bazındaki şifrelemedir.

Kısaca söyle anlatıyım, sen ali userı ile şifrelersen o klasörü sadece ali oturum actığında o dosyaları görebilir, diğer kullanıcılar içeriğini göremez...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek

benim bildiğim kadarıyla hddni başka bi pcye takınca o klasörü silemiyo elleyemiyo falan oturum için olmuyodu sanırım ama tam bilmiyorum .az sonra deneyip yazıcam

edit: renenin dediği doğruymuş :) hemide güzel bişey hea açmak için şifre falan istiyo ama benimkide doğru canım :)

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

peki ordaki sıkıştırma şeyi ne iş ?

edit: up! ya merak ettim ordaki sıkıştırma nasıl ? komple sıkıştırsak hddyi nolur ? 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 1506 Toplam Mesaj: 6