Windows 10 Altında Windows.Old Klasörünü Nasıl Silerim
-
Sıfır windows kurdum ama usb den boot ederken sorun yaşadığım için, usb üzerinden windows altında tüm dosyaları sil diye temiz kurulum yaptım elle windows.old klasörünü sildim biraz sildikten sonra silmemeye başladı bende sırası ile aşağıdaki yöntemi dendim epey bi dosya sildi, ardından pc yi yeniden başlattı pc açıldığın da yine windows.old klasörü duruyordu aklıma usb üzerinden boot ederek farklı bir işletim sistemi ön yüklemesi ile açmak geldi onunla boot edip c:\ sürücüse erişip iligli klasörü sileyim diyorum,
1- Bu yöntem işe yararmı, yararsa hangi programı önerirsiniz,
2-Yaramazsa nasıl silerim bu klasörü,
Windows.old klasörü silme - Bilgisayarınızda arama bölümüne Disk temizleme yazın veya Bilgisayarım altındaki C sürücüsünü sağ tuşla tıklayın ve özelliklere girin. Genel altında Diski temizleye tıklayın.
Disk Temizleme ekranında, Sistem dosyalarını temizle'yi tıklatıyın. Disk Temizleme iletişim kutusunda, Disk Temizleme sekmesinde, Sistem dosyalarını temizle'yi tıklatın. Veya silinecek dosyalar altındaki tüm kutuları işaretleyebilirsiniz. Dosyaları Sil'i tıklayın.
-
Yardım için güncel,
-
Yerel Disk C -> Diski Temizle -> Windows kalıntılarını temizle
-
Tayga bunu yazdı
Yerel Disk C -> Diski Temizle -> Windows kalıntılarını temizle
Onu zaten yaptım üstat,
-
Win de bir disk temizleme aracı var System32 klasörü altında. Run komutu ile de açılıyor.
ben bu programla sildiğimi hatırlıyorum zaten programda Windows.old klasörü de görünüyor tik atıp silmiştim sanki.
SkynetX tarafından 22/Oca/17 11:45 tarihinde düzenlenmiştir -
CCleaner ile çözdüm,