folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 10 Bios Default Ayarlara Getirdim Acılmıyor

Windows 10 Bios Default Ayarlara Getirdim Acılmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaaareeem
    kaaareeem's avatar
    Erkek

arkadaşlar kardeşimin bilgisayarında sıkıntı vardı bilgisayarın fişini taktığında otomatik açılıyordu ya da elektrik gelip gittiğinde.

bende Bios ayarlarını default yaptım. şimdi de  işletim sistemi açılmıyor bunu nasıl düzeltirim. Kendi bilgisAyarımda herşeyi yaparım sorun cıkmaz baskasının bilgisayarında yaptımmı sıkıntı oluyor. Bilgisayar casper işletim sistemi win10 bios gigabyte. 

kaaareeem tarafından 24/Haz/18 22:17 tarihinde düzenlenmiştir

Mr Anderson welcome back , we missed you.Can you feel it, Mr. Anderson, closing in on you? Oh, I can. I really should thank you, after all it was your life that taught me the purpose of all life. The purpose of life is to end.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Hdd ayarlarında legacy var ise onu değiştirip dene hocam.

Syntax error..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

işletim sistemi açılmıyor da ne uyarı veriyor? bir ekran görüntüsü at neymiş n değlmiş

next next next install
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaaareeem
    kaaareeem's avatar
    Erkek

Sorun çözüldü arkadaşlar ilginiz için teşekkürler. Sadece reset atmış bilgisayara düzelmiş. Hayır sistem geri yuklemeden tut başlangıç onarmaya kadar her şeyi yapıp bilgisayarı 10 kere açıp kapadığım halde olmamıştı. yaşım gereği yeni tip pclerle uğraşmamam gerektiğini anladım!tekrar teşekkürler.

Mr Anderson welcome back , we missed you.Can you feel it, Mr. Anderson, closing in on you? Oh, I can. I really should thank you, after all it was your life that taught me the purpose of all life. The purpose of life is to end.
Toplam Hit: 1299 Toplam Mesaj: 4
#win #bios