Windows 10 Güvenli Mod

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar önceki 1-2 konuda laptop olayını bilen vardır benim. Kısaca anlatayım.

Laptop var iç ekran kırık o yüzden ekranı kullanamıyorum. VGA kablosuyla monitöre bağlıyorum fakat bios ekranı felan gelmiyor giriş ekranında görüntü geliyor.

PC şifreli olduğu için şifreyi sıfırlamam lazım. Nette güvenli moddan sıfırlayacağımı anlatan konular gördüm.

Dediğim gibi iç ekran kırık olduğu için ve monitöre görüntü geç geliyor anlamıyorum ne yaptığımı.

Bu olayı nasıl hallederiz yani sıfırlamayı

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Emin değilim ama vga yerine hdmi kablo ile bağlantı kurmayı denemek sorunu çözebilir belki.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Emin değilim ama vga yerine hdmi kablo ile bağlantı kurmayı denemek sorunu çözebilir belki.

40 dakika olmuş konu açalı denedim hocam

Şifre kuzenimidi şifre koymuş şifreyi bilmiyor baktım virüslü ( %90 öyle) format atıcam o yüzden bana biostan itibaren görüntü lazım

bir sitede okudum ekranın bağlantı kablolarını sök 1. çıkış vga algılıcak biostan itibaren gelir görüntü diyor onu denicem şimdi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek

Ekranı aşağı kapatıncada mı gelmiyor.

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şu an ki durum. Laptop kağaı çıakrdım ekran kablosunu soketten çıkardım VGA ile görüntü devam fakat şifre ekranında geliyor görüntü biosta felan gelmiyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kullandığın laptop  nedir sony modellerde ansist diye bi tuş var ordan direk ulaşmanı sağlıyor. bende senin gibi 1 sene kullandım boot hatasından sonra hdd yi aktardım format filan atmadım tarihi eser olarak köşede kalacak.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

kullandığın laptop  nedir sony modellerde ansist diye bi tuş var ordan direk ulaşmanı sağlıyor. bende senin gibi 1 sene kullandım boot hatasından sonra hdd yi aktardım format filan atmadım tarihi eser olarak köşede kalacak.

samsung np300e5a

Toplam Hit: 996 Toplam Mesaj: 7
win 10