Windows 10 Maille Oturum Açma
-
Selam,
Kuzende bir dizüstü var. İkinci el satın almış. Satan elemanın mail adresi her yere kayıtlı. Office yükledim direkt giriş yapılmış geldi. Edge'den onedrive'a giriyorum elemanın dosyalar kabak gibi ortada. Live'a giriyorum çarşaf çarşaf mailler :)
Hesabı kaldırmak hatta direkt format çakmak istiyoruz hem elemana hem bize sıkıntı olmasın diye. Ancak satış yapılalı epey vakit geçmiş muhtemelen ulaşamayız kendisine.
Apple'daki gibi, formattan sonra tekrar kurulum yaptığımda, hoop kardeşim bu bilgisayar şu şahsınmış, mail şifresini gir bi kanıtla bakalım kim olduğunu der mi?
Windowsta o zeka yoktur diye düşünüyorum ama emin olamadım.
Teşekkürler..
-
Edit : Bir de bu var https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/windows-10-posta-hesab%C4%B1-silme/a722faf5-f961-4f2c-91c6-a57838b8bc84
SerYolcu tarafından 08/Mar/22 22:07 tarihinde düzenlenmiştir -
cihazı kullanıcı kimliği ile sınırlama olayı windowslarda yok diye biliyorum ama yine de marka ve modeli biliyorsan buna göre de bi araştır bence...
-
yok hacu daha neler yok öle bi olay :)
he yalnız hesapla giriş yapınca direk otomatik olarak win serialini hesaptan çekme olayı var ne hikmetse bilmiyorum ama benim krekli sürümü orj kabül etmiş bi ara ondan dolayı ne zaman win kursam otomatik key veriyo mis gibi :v -
tamamdır yarın basayım formatı teşekkürler :)
-
demez, bişi olmaz, ssd si yoksa bi de ssd alın sonra sistemi kurun geçin. Koaly gelsn.