folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 10 Masaüstü Simgeleri Otomatik Düzenleniyor!

Windows 10 Masaüstü Simgeleri Otomatik Düzenleniyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum. Bugün bilgisayarı açtığımda masaüstündeki bütün simgelerin sol tarafa hizalandığını gördüm. Tekrar elle yerlerini değiştirdim fakat Masaüstünde yenile deyince hepsi yeniden sol tarafa doğru hizalanıyor. Bunun bir çözümü yokmudur?

Bundan sonra yolumuz düz olacak. Bizi kimse durduramayacak. İnsan büyüdükçe daha da büyümek istiyor. Birgün gelecek hiçbir yere sığmayacağım. Yeni işler düzenledim. Dünyaya ün salacağım. Ben işimde kral olmak istiyorum. Ben kralım evet kral yeraltı dünyasının kralı. Siz dostlarım benimle büyüyecek benimle zenginleşeceksiniz. Dünyaya hakim olacağım ve ben buna layığım. https://t.me/+E1ahtStRTvo1N2Q0
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

sağ tık görünüm simgeleri otomatik düzenle

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

sağ tık görünüm simgeleri otomatik düzenle

Denedim ama düzelmedi.

Bundan sonra yolumuz düz olacak. Bizi kimse durduramayacak. İnsan büyüdükçe daha da büyümek istiyor. Birgün gelecek hiçbir yere sığmayacağım. Yeni işler düzenledim. Dünyaya ün salacağım. Ben işimde kral olmak istiyorum. Ben kralım evet kral yeraltı dünyasının kralı. Siz dostlarım benimle büyüyecek benimle zenginleşeceksiniz. Dünyaya hakim olacağım ve ben buna layığım. https://t.me/+E1ahtStRTvo1N2Q0
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

xp de 1920 1080 yapıyordum winkey + L diğer kullanıcıya geçip geri geldiğimde sağ alttan so üste doğru itelenmiş olarak görüyordum ..

sebebi ise birden fazla profilin gözüktüğü ekranın çözünürlüğünün 1920 1080 olmayışından kaynaklanıyordu.. buna benzer birşey olabilir..

ekran kartı driverini kontrol etsene.. çözünürlük kafayı yiyordur.. o esnada otomatik sıralıyor olabilir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

güncellemeden sonra oldu diye biliyorum yanlış biliyor olabilirim chromede yazmama sorununu 3 güncelleme gelmesine rağmen çözemediler bu sorunuda çözmeleri uzun sürer belki vardır çözümü ben bilmiyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek

Bu sorun sanırım Windows 10'a güncelleme gelmesiyle birlikte çözüldü. Üstünden baya bir zaman geçmiş. Tam olarak nasıl çözüldüğünü hatırlayamıyorum.

Toplam Hit: 1079 Toplam Mesaj: 6
masaüstü simgeleri otomatik düzenleniyor