Windows 10 Office Çalışmayı Durdurdu Hatası
-
Arkadaşlar merhaba; windows 10 yükledim, office 2016 da word-excel programlarını hatasız kullanabiliyorum fakat iş print almaya gelince office (word-excel) çalışmayı durdurdu hatası ile kapatıp tekrar açıyor. baskı ön izleme sorunsuz yapılıyor fakat print tuşuna basar basmaz kapanıyor tekrardan.
bunun üzerine sorun 2016 da deyip, office 2013 yükledim aynı sorunu tekrar yaptı, bunun üzerine windows 10 tekrar yükleyip temiz office 13 yükledim hata tekrar verdi. sorunun kaynağını birtürlü çözemedim. Hata kodu vermiyor.
printer aynı printer, driver aynı, office herzaman yüklediğimden , windows 10 dan kaynaklanan bir sorun var fakat çözümü bulamıyorum.
-
Varsayilan printer olarak, kendi printerini secip, pdf print zimbirtisini kaldir hocam. Problem ondan kaynaklaniyor.
-
Zande bunu yazdı
Varsayilan printer olarak, kendi printerini secip, pdf print zimbirtisini kaldir hocam. Problem ondan kaynaklaniyor.
Yok hocam düzelmedi.
-
Yazıcıyı kaldır baştan kur.
-
x-files bunu yazdı
Yazıcıyı kaldır baştan kur.
yaptım hocam, windowsuda baştan kurdum, yazıcıyıda, printer ayarlarından sınama sayfası yazdır dediğimde şöyle bir hata çıkıyor,
http://i.hizliresim.com/qRQ5GV.png
düzeltme; pdf dosyasıve benzeri evrakları print alabiliyorum.
candemirhalil tarafından 03/Kas/15 09:22 tarihinde düzenlenmiştir -
ofis programından kaynaklanmıyor bence. Yazıcının sitesinden güncel driver indirip kurmayı dene
-
Yazıcınınn windows 10 sürücülerini indirmeyi dene.
-
bence win 10 + 2016 da sıkıntı var bendede lisansı activate ederken hata verio.
-
baracuda81 bunu yazdı
ofis programından kaynaklanmıyor bence. Yazıcının sitesinden güncel driver indirip kurmayı dene
windows 10 uyumlu driverı indirdim. sorun devam ediyor halen.
resim dosyası, pdf ve benzeri her dosyayı print alabiliyorum. excel-word-powerpoint dosyası print alamıyorum.
open office yükledim sorunsuz print alabiliyorum. Store dan excelmobile-word mobile yükledim bunlardan da sorunsuz print alabiliyorum. sorunumun kaynağını halen araştırıyorum,