Windows 10 Single Language Dil Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smnz
    smnz's avatar
    Erkek

elimde lenovo ideapad 110 var işletim sistemi windows10 SingleLanguage bunu türkçe yapmaya çalışıyorum dil paketini yükledim ama yarı türkçe yarı ingilizce oldu.

Biraz araştırdım win10single languale dil değiştirilmiyor falan diyorlar nasıl yapabilirim bilen mürid var mı

smnz tarafından 21/Kas/16 20:46 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek

Bildiğim kadarı ile. single language adı üstünde "tek dil" anlamına geliyor. ingilizce ise ingilizce. türkçe ise türkçe, almanca ise almanca.. başka yok. single language olarak TR iso dosyası bulabilirsin. 

Caglar.Boss
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

bende de vardı hocam. ne yaptıysam olmuyor. çoğunluk türkçe oluyor ama komple türkçe olmuyor.

çakma çinmalı telefonlar gibi oluyor. olmadık yerde ingilizceye dönüyor :D

format at TR isodan yükle

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smnz
    smnz's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

bende de vardı hocam. ne yaptıysam olmuyor. çoğunluk türkçe oluyor ama komple türkçe olmuyor.

çakma çinmalı telefonlar gibi oluyor. olmadık yerde ingilizceye dönüyor :D

format at TR isodan yükle

saol hocamben buna bi format çakayım isteğim işletim sisteminide kurayım :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Hocam single language yüklerken dil seçimi ekranında en altta türkçe yazıyor. Onu seçmezsen türkçe olmuyor dil. Şimdi dil ekranı seçimi aklımda değil ama bu bölgeyi klavyeyi vs seçtiğin tee en baştaki ekranın en altında türkçe ya da turkish seçeneği olacak. Türkçe olması için ona basacaksın. Çoğu kişi bunu gözden kaçırıp işletim sistemini ingilizce yüklüyor sonra da dil dosyası aramakla uğraşıyor. Recovery den de olur kullandığın yükleme yöntemiyle de olur farketmez.

Ekleme: Yani single language isosunda tek dil var olayı şehir efsanesi. Yükleme ekranında türkçe seçersen türkçe, seçim yapmazsan ingilizce yüklersin.

Bahsettiğim ekranla ilgili görsel buldum. Onu da iliştirdim alta.

Bir de %100 türkçe yapan cab paketi vardı internette aramayla bulunabilir 64 bit veya 32 bit olarak. İki yöntemi de kullanmış biri olarak en temizi sıfır yükleme diyebilirim.

1049 tarafından 21/Kas/16 21:18 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bende geçen  uğraştım  2 gün ama çökmüştüm. 

Nasıl çözdün  dersen  yine bi cab dosyası ama  farklı  şekilde yüklenmiştim. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Hocam bu sorun çok geliyor, çözümü ise timezone region bölge ayarı. Bunun istanbul olması gerekiyor diğer seçenekeleri türkiye türkçe klavye düzenini doldurduktan sonra çözülüyor. İstersen bilgisayarı Start -> Settings -> Security and Update -> Recovery daha sonradan mavi buton Get Started a tıkla. tüm dosyaları ve sürücüleri kaldır yani remove files and clean drive. Bu adımları seç daha sonra ilk kurulum ekranı gelecek region timezonun istanbul olmasına özen göster, aktivasyon ile ilgili bir problem oluşmamışsa problemin çözülür. 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Vistalizator

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 1883 Toplam Mesaj: 8
win10