Windows 10 Single Language RDP İçin
-
Selam
Beyler tablette win10 single language kurulu biliyorsunuz defaultta rdp yapılmıyor single lara ama Microsoft'un bir tool U varmış yükleyince oluyor Muş yada eş değer bir pro vs bilen var mı teamwiever ya da vnc ile randıman alınmıyor gerek ekran gerekse görüntü iyi olmuyor
normal rdp yapmanın bir yolu var mı?
-
Bi deneyin: https://github.com/binarymaster/rdpwrap
-
Bende merak ettim
-
RDP client mi yok RDP server mi yok (windows 8'i bile kullanmadim bilmiyorum meraktan sordum)
-
rakkoc bunu yazdı
RDP client mi yok RDP server mi yok (windows 8'i bile kullanmadim bilmiyorum meraktan sordum)
client yok Sistem RDP ye açılmıyor pro veya enterprise sürüm olmadığı için
o seçenek yok
olması gereken
Single larda olan

-
AnyDesk denedin mi hiç
-
Takipteyim banada lazim,
Ayrıca affına sığınarak ve yeni konu açmamak için bir soru sormak istiyorum ve soruyorum :)
servis sağlayicim superonline. Modem üzerinden gerekli NAT ayarlarını yapmama rağmen remote bağlantı yapamiyorum.superonline da bu problemi yaşayan var mi acaba, bi arkadaşımda da aynı problem var.
-
cevik bunu yazdı
Takipteyim banada lazim,
Ayrıca affına sığınarak ve yeni konu açmamak için bir soru sormak istiyorum ve soruyorum :)
servis sağlayicim superonline. Modem üzerinden gerekli NAT ayarlarını yapmama rağmen remote bağlantı yapamiyorum.superonline da bu problemi yaşayan var mi acaba, bi arkadaşımda da aynı problem var.
windows firewall çoğu kişinin ilk etapta aklına gelmiyor onuda kontrol etmelisin gerekli izizn verilmiş mi diye
yada antivrüsün firewalı da engelliyor olabilir ona da bakabilirsin
SeRDaR tarafından 25/Eyl/15 01:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Daft bunu yazdı
AnyDesk denedin mi hiç
denemedim deneyeceğim hocam