folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 11 Masaüstü Klasörlerini Farklı Pencerelere Dağıtma İşlemi Nasıl Yapılır?

Windows 11 Masaüstü Klasörlerini Farklı Pencerelere Dağıtma İşlemi Nasıl Yapılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Hocam merhaba,

Windows 11 kullanıyorum. Masaüstümde yüzlerce klasör var. Bunları organize etmek istiyorum.

Windows Tuşu + TAB tuşuna basınca Masaüstü 1 - Masaüstü 2 gibi seçenekler geliyor biliyorsunuz; ama bu sadece açık pencereleri dağıtmamıza olanak sağlıyor.

Ben masaüstündaki klasörleri ve program ikonlarını farklı pencerelere dağıtmak istiyorum. Yani Masaüstü 1'de olan klasörler, Masaüstü 2'de görünmesin gibi.

Bunu nasıl yapabilirim? Ayrıca eğer yapabileceğim bir şey ise performanı etkiler mi?

Teşekkür ederim

SoloTurk tarafından 27/Tem/25 10:05 tarihinde düzenlenmiştir

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelayvaz
    Kelayvaz's avatar
    Erkek

masaüstü pencerelerini yanlış anlamış olabilirsiniz.

Pencereyi şu şekilde açıklayayım büyük bir odada 4 duvarında 4 pencere hangi pencereden bakarsanız bakın koltuk masa yine ordaddır sen sadece koltuğa oturmadan başka pencereden bakarsın koltuklar yok olmaz.

Klasörleri ayırmaktan başka çare yok bence

下面的注释包含自解压脚本命令 | Suskunluk yasasi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek
    Kelayvaz bunu yazdı

Pencereyi şu şekilde açıklayayım büyük bir odada 4 duvarında 4 pencere hangi pencereden bakarsanız bakın koltuk masa yine ordaddır sen sadece koltuğa oturmadan başka pencereden bakarsın koltuklar yok olmaz.

Hocam örnek güzel ama yerinde bir örnek değil, çünkü bu eski versiyonlarda yapılıyordu. Şimdi pc'ler boyut olarak ufak, her klasör tek pencereye sığmayacağı için ben de tam aksine böyle bir metot vardır diye düşünüyorum.

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelayvaz
    Kelayvaz's avatar
    Erkek
    SoloTurk bunu yazdı
    Kelayvaz bunu yazdı

Hocam örnek güzel ama yerinde bir örnek değil, çünkü bu eski versiyonlarda yapılıyordu. Şimdi pc'ler boyut olarak ufak, her klasör tek pencereye sığmayacağı için ben de tam aksine böyle bir metot vardır diye düşünüyorum.

çok kullandığım bir öellik değil işyerinde kullnırdım ama öyle bir özelliği olduğunu ilk defa öğreniyorum şimdi baktım olmadı bende öyle birşey

下面的注释包含自解压脚本命令 | Suskunluk yasasi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Tam aradigin olmayabilir ama belki bu isine yarayabilir:

https://apps.microsoft.com/detail/9p6xsbm75xmq?hl=tr-TR&gl=TR

https://www.stardock.com/products/fences/

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

Masaüstünü, telefon ekranı gibi kaydırmalı sonsuz çoklu ekran yapan bi program var olsa süper olur,.belki vardır ben bilmiyorum bana da yetmiyor masaüstü xd

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek

fences bu işin mucididir ama pahalı. Ondan hada iyi, ücretsiz ve iddali olan "itop easy desktop" bir göz atın derim. 2 yıldır bunu kullanıyorum ben, sorun yaşamadım.

https://www.itopvpn.com/itop-easy-desktop

Toplam Hit: 1131 Toplam Mesaj: 7
windows windows 11 masaüstü masaüstü