folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Windows 2000 De Detailed Write Failed Hatasi

Windows 2000 De Detailed Write Failed Hatasi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Arkadaslar,

60GB kdr dosyayi tasiyorum eski sistemden. Bir harici diske kopyaliyorum dosyalari.

Kopyalama islemine basladigimda basliktada belirttigim gibi "Detailed Write Failed" hatasi verdi fakat islem devam etti. Biraz bakindim ve diskin cache ozelligi acik ise ondan yapabiliyormus.

Tahminim buyuk ihtimal dosyalarin bazilarina veya hepsine timestampleri yazmiyacak. Bu hata ile daha once karsilasmis olan var mi ? Sonuclari neydi ?

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

abi öncelikle windows 2000 nedir ya yanlış yazdın dimi :)

tahminimce file system seviyesinde ki izin ve özellikleri yaşıyamıyor olabilir

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı

abi öncelikle windows 2000 nedir ya yanlış yazdın dimi :)

tahminimce file system seviyesinde ki izin ve özellikleri yaşıyamıyor olabilir

Yok sandman dogru yazdim. Rip vs icin eski surum yazilimlar kullaniliyor. Win 2000 lzm. Simdi update yapiliyo donanimla birlikte ve degisecek. 

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
Toplam Hit: 895 Toplam Mesaj: 3
windows 2000