folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 2008 Server Kurulumunda Sas Disk Görmeme Sorunu ( Acil Yardım )

Windows 2008 Server Kurulumunda Sas Disk Görmeme Sorunu ( Acil Yardım )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 4 tane servere windows server 2008 kurmam lazım ama klurulum esnasında diskleri görmüyor.

4 farklı server dvd si denedim aynı.diskerin sağlam olduguna emin olmak için win7 enterprise kurdum sorunsuz çalıştı.

bu diskleri nasıl gösterebilirim.

Acil yardımlarınızı bekliyorum

Saygılar..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Bazı sunucularda windows 2008 kurmadan önce özel bir driver dvdsi takman gerekiyor.Belki öyle bir durum vardır.

Ek olarak 2008 rs2 sp1 dener misin

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

HP, Dell gibi sunucu ise önce bir cd'leri oluyor hocam onu bir kur önce.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

sas driverini istiyordur senden kurulumda f bilmem ne tusuna bas diyordur yuklemek icin orda soyledigi tusa bas driveri goster

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
Toplam Hit: 1077 Toplam Mesaj: 4