Windows
-
s.a. arkadaşlar teknoloji benim bu kazalı dönemimde acayip ilerlemiş. annem yeni laptop almış. windowsunda sorunlar olmuş. bende liseyi teknik lise bilgisayar bölümü okuştum. sonra piyasada biraz çalıştım falan. bilgisayarına windows 8 yüklenirse daha iyi olurmuş. zaten windows 8'e alışmış. internette araştırdım. usb'den kuruluyomuş. gerekli dosyaları indirdim, kurdum. az önce kendi bilgisayarımada kurdum. ortalama 15-20 dakika kadar zaman aldı. oda c: sürücüsünde windows 7 var hee. benim bu beyin kanaması dönemimde bi dönemlik bilgi kaybı oluyorya. ben daha vistanın ilk çıktığı zamanlarda kalmışım gibi hislerim vardı. vista yavaş çalışır xp kuralım falan düşüncelerim vardı. şimdi isyan edesim geldi. şuan c: sürücüsünde windows 8.1 pro var, f: sürücüsünde windows 7 ultimate var (:
bu windows 8.1'in ne esprisi var? ilerde benden serial, etkinleştirme falan ister. bu gibi şeyleri nasıl önlerim?
bide hazır usb'den windows kurulum muhabbeti var. bu windows 8'le beraber win7 ve vista dosyalarınıda atsam istediğimi kurabilir miyim? hem win8 yada win7 hemde win vista. hangisini yükleyeceğimi soracak bi boot şeysi???
gelebilecek her türlü yoruma açığım :D
-
-
-
Win8 winme gibi düşün; win8.1 i win Vista. İkisi de bir halta yaramaz beta sürüm gibi. Ya 7 ultimate ya da 10 yükle. metro arayuze alismissa 10 daha mantıklı.
-
win 10 yükle hoca
bedava lisans varken uğraşma pm attım
-
7 candır 10 da iyi gibi ha ben ubuntucuyum orası ayrı.
-
Windows Xp den sonra geçtiğim adam akıllı çalıştığını düşündüğüm tek işletim sistemi windows 7..
-
Metro arayüzü, mağzası falan silinmiş modifiyeli windows 10 bulursan kullanışlı olabilir hocam
-
win7, win8.1, win10 stabil kararlı sürümlerdir. Vista, win8 bunlar peş para etmez ara geçiş sürümleri.