Windows 7 - Disk Dolduğunda Renk Değiştirmesi
-
Harddiskni %10 dan daha azı kaldığında, bilgisayarımda diskin altında doluluk oranını gösteren cubuk kırmızı oluyor, bunun oranını değiştirmenin bir yolu var mı?
Teşekkürler...
-
Normal hocam o, vistada da var. Ben vista kullanıyorum :) Bir zararı yok, yalnızca seni uyarmış oluyor HDD fazla dolu, dikkat et diye. Boşalttığın zaman tekrar mavi olur merak etme.
-
RaNGeR bunu yazdı:
-----------------------------Normal hocam o, vistada da var. Ben vista kullanıyorum :) Bir zararı yok, yalnızca seni uyarmış oluyor HDD fazla dolu, dikkat et diye. Boşalttığın zaman tekrar mavi olur merak etme.
-----------------------------
adam ne oldugunu sormamıs ki, cubuk renginin calısma seklini nasıl degistirebiliriz diye sormus :)
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
adam ne oldugunu sormamıs ki, cubuk renginin calısma seklini nasıl degistirebiliriz diye sormus :)
-----------------------------Pardon hocam, gece gece anlayamamışım soruyu, kusura bakmayın :)
-
Hocam uyuz ediyor beni kırmızı kırmızı %1 e fln düşürmek istiyorum ayarı
-
regedite müdahale eden bu imaj programlarıyla olabilir belki
-
tamamda o nerede yazıyor bulamadım :|
-
efsane bir soru sormussun takipteyim cevap gelicek mi bakalım :)
-
takipteyim
-
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Drive da tile info keyinden o yüzdeyi tamamen kaldırmanın yolu var, ama bende merak ettim, nası değiştirecez rengini diye, araştırmadayım...