Windows 7 - Ox8007042c Hatası (Yardım )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

arkadaslar 2 gün önce abim  gece hero online oynuyordu oyunu kapattıktan sonra her zaman olan bir şey ekran parlak kaldi neyse bende oyunu kapatınca ekran yerine gelsin diye pc yi yeniden baslattim  fakat pc yi yeni başlattıktan sonra  pc açıldı fakat ağ bağlantısı yok demeye basladi .

hiç bir şekilde ağ bağlantısını geri getiremedim yani kablo takılı değil diyor saatin yanında ki ağ bağlantisinda sürekli çarpi işareti var  kablolar her şey takılı modeme bağlanti var  çünkü ayni modemden giden başka bir  internetten yaziyorum şu an .

ayrıca bilgisayarin güvenlik duvarını da açamıyorum güvenlik duvarını aç dediğim zaman üstte yazdiğim hatayi aliyorum bide kaspersky da açılmıyor.

bilgisayar açıldıktan sonra harddiskten  daha önce duymadıgım bir ses geliyor 2-3 kere tak tak diye ses geliyor .

pc normal çalışıyor mesela harddiskin içine falan da girebiliyorum c veya d ye  girebiliyorum ama internet bağlantım yok ve güvenlik duvarı açılmıyor.

şu yazdığım hatayı google  da aradim fakat genellikle ingilizce çıktı bu konu hakkında yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer .

umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Klasik bir yöntemdir belki ama sistem geri yüklemeyi denedinmi...

Ağ bağlantının olmaması kasperskynin açılmaması, güvenlik duvarının açılmaması bana sanki virüs yemişsin gibi geldi. Sistemi bi geri yükle sonuca göre birşeyler düşünelim.

🥒
Toplam Hit: 1488 Toplam Mesaj: 2