Windows 7 64 Bit 2Gb Ram 1.75 Görüyor Neden?
-
Bugun pc topladım aldım. neyse Asus M4A88TD-M Evo anakartım var kingston 2 gb 1333 mhz ram var ve ekran kartım onboard... Ama bilgisayarın özellklernde 2gb kullanılablir diyor 1.75 kullnıyor bunu nasıl halletceğiz
-
ekran kartın yüzünden
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------
ekran kartın yüzünden
-----------------------------hocam ekran kartım kullnmıyorki ama :D oyunda oynamıorum :D xp de aynısı oldu :S bunu 2 gb görmesini nasıl yaparım
-
anakart yiyo bende de olmuştu değiştirdim düzeldi
-
mmrich bunu yazdı:
anakart yiyo bende de olmuştu değiştirdim düzeldi
-----------------------------anakartımı değiştirdin ben dah a bugun aldım bunun vardır bi çöüzümü biosta filan
-
hocam ekran kartın yoksa onboardsa ekran kartın ram'den yer ekran kartını çalıştırabilmek için bilgisayar sorun bundan kaynaklı
-
Realist bunu yazdı:
hocam ekran kartın yoksa onboardsa ekran kartın ram'den yer ekran kartını çalıştırabilmek için bilgisayar sorun bundan kaynaklı
-----------------------------öyleyse sorun değil ama :D yoksa sorun yani
-
kullandıgın anakartın chipsetinde ati 4250 onboard ekran kartı war.biosdan girip ekran kartı share memory i en alt seviyeye çekersen ram 2 gb gözükür. genelde otomatik modda ram inin miktarına ekran kartın raminden çalar.senden de 256mb çalmış :) bnde de 3gb ram war. windows 7 64 bitde bnmde ekran kartım 2.75 gösterio mesela.. bioda girip vga share memory ayarını 32mb ye ayarlarsam 3 gb olarak gösterio..istersen sende öle yapabilirsin..ama bence gereksiz..böle devam et.
-
archair23 bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
ekran kartın yüzünden
-----------------------------hocam ekran kartım kullnmıyorki ama :D oyunda oynamıorum :D xp de aynısı oldu :S bunu 2 gb görmesini nasıl yaparım
-----------------------------hocam en alaka ekran kartı sırf oyun için mi :S ekran kartı onboardsa yer işte.