Windows 7 64 Bit FM 2012' Yi Destekliyor Mu?
-
Denedim. Ama hata verdi. Bilgisi olan Fm tutkunu var mı aramızda...
-
ea sports un fifa football managerinden mi bahsediyosun? ben windows 7 de oynuyorum hiç sorun çıkarmadı.
-
seganın oyunu. windows 7 32 bitte arkadaşımın bilgisayrında oynadım. Yeni bir diz üstü aldım, i5 4 Gb ram Windows 7 64 bit işletim sistemi yükledim. Fm2012 yi yüklemeye çalıştım ama hata verdi.
-
Destekliyor bende de 64 win7 ar ve oynuyordum önceden fm 12. Dahası desteklemeyen oyun veya programda görmedim şu ana kadar.
-
Ben gecen yıldan beri 64 bit kullanıyorum fm 11 ve fm12 oynadım herhangi bir sorun cıkarmıyor.. tekrar kontrol et derim
-
edward_cullen bunu yazdı:
-----------------------------Denedim. Ama hata verdi. Bilgisi olan Fm tutkunu var mı aramızda...
-----------------------------senin pcde vardır problem. firmwork müdür nedir bişi eksiktir aga
-
keşke hatayı söyleseydin :|
nerde nasıl bi hata..
ss bile faydalı olurdu :D
-
The source file is corrupted. Hata bu....
-
setup' ı başlatıyorum. yükleme esnasında "The source file is corrupted." diye bir hata ikazı veriyor. Frame Network' ü yükledim. Tekrar denedim. Yine aynı hata. Aynı oyunu başka bilgisayarda çalıştırdım. Yeni bir notebook aldım. Samsung i5 2.5 Ghz 4 Gb ram ve 1 Gb ekran kartı, Windows 64 bit yükledim. oyunu bir türlü yükleyemiyorum. "The source file is corrupted." Bu hatadan anladığım, dosyayı okuyamadığı, ama başka bilgisayarda nasıl çalıştı o zaman. Fikri olan varmı? Tşk ederim,
-
edward_cullen bunu yazdı:
-----------------------------setup' ı başlatıyorum. yükleme esnasında "The source file is corrupted." diye bir hata ikazı veriyor. Frame Network' ü yükledim. Tekrar denedim. Yine aynı hata. Aynı oyunu başka bilgisayarda çalıştırdım. Yeni bir notebook aldım. Samsung i5 2.5 Ghz 4 Gb ram ve 1 Gb ekran kartı, Windows 64 bit yükledim. oyunu bir türlü yükleyemiyorum. "The source file is corrupted." Bu hatadan anladığım, dosyayı okuyamadığı, ama başka bilgisayarda nasıl çalıştı o zaman. Fikri olan varmı? Tşk ederim,
-----------------------------the file is corrupted Bu hatanın Ramlerde arızadan dolayı meydana geldiğini okudum bazı sitelerde, doğruluğu varmı acaba.