Windows 7 64 Bit Guncel Ses Driveri Lazım
-
format atıldı pc e win 7 ultimate 64 bit kuruldu videolarda arada sırada garip ses cıkarıyor sanırım guncel surumu yuklemem lazım ama bulamadım bırısı yardımcı olabılırmı ?
Ses BağdaştırıcıATI Radeon HDMI @ ATI RV710/730/740 - High Definition Audio Controller
Ses BağdaştırıcıRealtek ALC262 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3]
CPU TürüMobile DualCore Intel Core 2 Duo T6400, 2000 MHz (10 x 200)
Anakart AdıSony VGN-FW41ET_H
-
bak şimdi aygıt yöneticisine sağ tıklıyosun sonra işte ses kartına sağ tıklayıp özelliklerden sürücü ayrıntıları oradan da ürün kimliği var o altta yazan herhangi 1ini kopyalayıp devid.info ya yazıyorsun ordan çıkıyor
-
http://driverpacks.net/driverpacks/windows/7/x64/audio/11.11
aygıt yöneticisi > sürücü güncelle
çıkardığın klasörü göster
Bir başka yöntem:
SlimDrivers: http://www.gezginler.net/indir/slimdrivers.html
YekteranBaymedir tarafından 15/Nis/13 21:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Ka1nsha bunu yazdı
bak şimdi aygıt yöneticisine sağ tıklıyosun sonra işte ses kartına sağ tıklayıp özelliklerden sürücü ayrıntıları oradan da ürün kimliği var o altta yazan herhangi 1ini kopyalayıp devid.info ya yazıyorsun ordan çıkıyor
Usta dedıgın yerı bulamadım .. videolarda var sadece ses takılma sorunu .. mesela youtubeden muzik dınlerken baska bırsey yaparsam pc de arasa sırada seste cızırtı cıkıyor nasıl duzeltıcem bunu
-
h2run bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
Usta dedıgın yerı bulamadım .. videolarda var sadece ses takılma sorunu .. mesela youtubeden muzik dınlerken baska bırsey yaparsam pc de arasa sırada seste cızırtı cıkıyor nasıl duzeltıcem bunu
ses kartında olduğunu nerden biliyorsun
+ dediğim yöntemi denedin mi?
+ hoparlör bozuk olamaz mı?
-
Daft bunu yazdıh2run bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
ses kartında olduğunu nerden biliyorsun
+ dediğim yöntemi denedin mi?
+ hoparlör bozuk olamaz mı?
xp varken hoparlerde sorun yoktu takıl kıtlenıyordu ama videolarda.. ekran kartından yaparmı ?
-
up
-
+
http://www.sony.com.tr/support/tr/product/VGN-FW41ET_H/updates
ftp://ftp.vaio-link.com/PUB/VAIO/Updates/EP0000208323.exe
ZINDIK tarafından 16/Nis/13 19:29 tarihinde düzenlenmiştir -
outmost bunu yazdı
usta bu en sonuncu ne ?
tp://ftp.vaio-link.com/PUB/VAIO/Updates/EP0000208323.exe
guncelı kurdum sıtesınden ama aynı soru , ekran kartındamı sorun var acaba onumu guncellemek lazım
-
win 7 ultimate 64 bit e , ati readeon hd 2600 xt ekran driveri kursam sorun duzelırmı ?
h2run tarafından 17/Nis/13 23:28 tarihinde düzenlenmiştir