folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 7 64 Bit Guncel Ses Driveri Lazım

Windows 7 64 Bit Guncel Ses Driveri Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

format atıldı pc e win 7 ultimate 64 bit kuruldu videolarda arada sırada garip ses cıkarıyor sanırım guncel surumu yuklemem lazım ama bulamadım bırısı yardımcı olabılırmı ?

Ses BağdaştırıcıATI Radeon HDMI @ ATI RV710/730/740 - High Definition Audio Controller

Ses BağdaştırıcıRealtek ALC262 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3]

CPU TürüMobile DualCore Intel Core 2 Duo T6400, 2000 MHz (10 x 200)

Anakart AdıSony VGN-FW41ET_H

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

bak şimdi aygıt yöneticisine sağ tıklıyosun sonra işte ses kartına sağ tıklayıp özelliklerden sürücü ayrıntıları oradan da ürün kimliği var o altta yazan herhangi 1ini kopyalayıp devid.info ya yazıyorsun ordan çıkıyor 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

http://driverpacks.net/driverpacks/windows/7/x64/audio/11.11

aygıt yöneticisi > sürücü güncelle

çıkardığın klasörü göster

Bir başka yöntem:

SlimDrivers: http://www.gezginler.net/indir/slimdrivers.html

YekteranBaymedir tarafından 15/Nis/13 21:57 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

bak şimdi aygıt yöneticisine sağ tıklıyosun sonra işte ses kartına sağ tıklayıp özelliklerden sürücü ayrıntıları oradan da ürün kimliği var o altta yazan herhangi 1ini kopyalayıp devid.info ya yazıyorsun ordan çıkıyor 

Usta dedıgın yerı bulamadım .. videolarda var sadece ses takılma sorunu .. mesela youtubeden muzik dınlerken baska bırsey yaparsam pc de arasa sırada seste cızırtı cıkıyor nasıl duzeltıcem bunu

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    h2run bunu yazdı
    Ka1nsha bunu yazdı

Usta dedıgın yerı bulamadım .. videolarda var sadece ses takılma sorunu .. mesela youtubeden muzik dınlerken baska bırsey yaparsam pc de arasa sırada seste cızırtı cıkıyor nasıl duzeltıcem bunu

ses kartında olduğunu nerden biliyorsun

+ dediğim yöntemi denedin mi?

+ hoparlör bozuk olamaz mı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Daft bunu yazdı
    h2run bunu yazdı
    Ka1nsha bunu yazdı

ses kartında olduğunu nerden biliyorsun

+ dediğim yöntemi denedin mi?

+ hoparlör bozuk olamaz mı?

xp varken hoparlerde sorun yoktu takıl kıtlenıyordu ama videolarda.. ekran kartından yaparmı ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

usta bu en sonuncu ne ?

tp://ftp.vaio-link.com/PUB/VAIO/Updates/EP0000208323.exe

guncelı kurdum sıtesınden ama aynı soru , ekran kartındamı sorun var acaba onumu guncellemek lazım 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

win 7 ultimate 64 bit e , ati readeon hd 2600 xt ekran driveri kursam sorun duzelırmı ?

h2run tarafından 17/Nis/13 23:28 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 1414 Toplam Mesaj: 10