folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 7-8 - Office | Tüm Sürümler %100 Orijinal Ve Türkçe

Windows 7-8 - Office | Tüm Sürümler %100 Orijinal Ve Türkçe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Merhabalar,windows 8,8.1,enterprise,pro,office tüm diller ve update sürümlerinin orijinal keylerini satıyorum.Hiçbiryerde kullanılmamıstır.

GG'de 8.1 konum : http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/windows-8-1-standart-100-orijinal-turkce-119432281

pro,enterprise,office ve diğer sürümlerde mevcuttur.Link direk orijinal microsoft sitesinden indirme verilir.Update sürümleri hepsi içindedir.TBT indirimi uygulayabilirim,ilgilenenler pm atabilir..

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

normal kullanıcıya satabileceğini sanmıyorum da (tbt halkı warez indirirken bile 10 kez düşünüyor :D)

ama şirketteki bilgisayarlarına alacaklar olabilir

konu üste zıplasın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

normal kullanıcıya satabileceğini sanmıyorum da (tbt halkı warez indirirken bile 10 kez düşünüyor :D)

ama şirketteki bilgisayarlarına alacaklar olabilir

konu üste zıplasın

eyw hocam hepsinden 4-5 adet mevcut elimde tbt indirimiyle daha ucuza vereceğim ggdeki en ucuz fiyat bende şuan :)

konu güncel,istek microsoft programları için pm ile sorabilirsiniz varsa lisansını veririm.

yeni gg konusu : win8.1 pro - http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/windows-8-1-pro-100-orijinal-lisans-119449941

insidae tarafından 28/Haz/14 14:11 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

konu güncel arkadaşlar

Toplam Hit: 1277 Toplam Mesaj: 4