Windows 7 Ağdaki Dosyaları Geç Güncellemesi
-
Daha önce sormuçtum Windows 7'ye geçtiğimden beri hergün küfür ediyorum bir türlü düzeltmediler şunu. Diğer bilgisayarda bir klasöre dosya atılıyor ben kendi bilgisayarımdan onu göremiyorum bazen 10 dakika sonra görünüyor bazen çok nadir olsa da hemen görünüyor. Defalarca klasöre girip yeniliyorum ama olmuyor. Çözümünü bilen duyan var mı?
-
Bu sorunu benden başka yaşayan mı yok çözümü bilen mi yok :)
-
ag wirelessmi kablomu? diger pclerse normalmi? ip adresini elle ver
-
Ben hiç böyle bir sorun yaşmadım hocam.Diğer bilgisayarlar demişsin..Nasıl bir ağ sistemi bu ? Kafe mi? Biraz daha bilgi verirmisin..
-
Hiçbir şeyde sorun yok Gigabit switch kullanıyorum kablosuz bağlanırsak işkence olur bize :) İp elle de versem otomatik de olsa farketmiyor. 3 bilgisayar var 3'ünde de aynı birinde bir klasörün içeriği değişince diğeri genelde 5-10 dakika sonra görüyor çok nadir olarak da hemen görebiliyor.
-
TeamWiew kullanarak dene bir de kardeşim
-
peki diğer bilgisayara atılan dosyayı diğer başka bir bilgisayardanda aynı senin bilgisayarındaki gibi bazen görüp bazen görmeme yada 10 dakka geç görme gibi bir problem varmı ?
-
ag uzerinden bi prog testi yap haci varsa ag uzerinden kullanilan bi progla dene swich olabilir gibi eger tek pc degilse birde calisma gruplarini kontrol et eger ayni degilse ayni gruba al ayrica server varmi agda?
-
Fotoğrafçıyım 3 bilgisayar var hepsi windows 7. Vesikalıklar 1 bilgisayara kaydediliyor diğer 2 bilgisayar da hemen görmüyor. Switchte sorun olduğunu sanmıyorum 100 MB kullanıyorduk sonra gigabit switch aldım ikisinde de aynı sorun var. Diğer dosyaları görüyorum yavaşlık vb. hiçbir şey yok. Sadece yeni kaydedilenleri hemen göremiyorum genelde.