Windows 7 Age Of Empires 2 Multi (Yardım)
-
Arkadaslar ailecek Age of empires 2 hastalıgımız var oturup 3 kardes surkelı oynuyoz :D wındows 7 yı yukledık.sımdı bunda oynanmıyo multıde oyunu kuruyoz ama karsıdakı oyunu goremıo bılgısayarlardan bırı xp dığer ıkısı wındows 7 her turlu olmuyor cp de kurup 7 de baktık olmadı 7 de kurduk xp ıle baktık onda da olmuyor.bu sorun hakkında yardımcı olabılecek veya vıstada da benzer sorun yasayıpda cozmus olan varmı?
not: guvenlık duvarı acık degıl.hıcbır antıvırus yok.portlar acık.wındows 7 kullanıcı uyarıları kapalı.regedit tekı control ıcındekı bılmem bı deger var onu deıstır demeyın onuda denedım.tcpıpv6 kapalı.
bunların dısında bı cozum yolu bılen??
-
win7 lerdeki oyunları xp sp2 uyumluluk modunda aç görür
-
peki kullandığın xp normalmi yoksa yapılandırılmış bir xp mi? demek istediğim kurulumu otomatikleştirilmiş bazı xp versiyonlarında öyle bir sorun var... network ayarları düzgün değil ve düzeltemiyorsun adam gibi xp kurman gerekiyor...
-
hocam benim önerim; diğer iki bilgisayarda harddiski ikiye böl, ilk önce bi bölümüne Xp, sonra diğer bölümüne win7 kur.
sonra açılırken istediğin zaman Xp yi seçersin..
not: adam akıllı win7 crack in varsa talimatıyla beraber bana at :| -
Milamber bunu yazdı:
-----------------------------
peki kullandığın xp normalmi yoksa yapılandırılmış bir xp mi? demek istediğim kurulumu otomatikleştirilmiş bazı xp versiyonlarında öyle bir sorun var... network ayarları düzgün değil ve düzeltemiyorsun adam gibi xp kurman gerekiyor...
-----------------------------yok hoca onla alakalı deılmıs wın7 sorunu ınternette de var xp ıle alakalı degılwın7+xp kurcaz artık
-
Bende age of hastasıyım:ve aynı sorunu bende yaşadım.maleseF çözümünü bulmadım bu işin.neden age of 'ta görmüyor anlamış değilim... vardır bir püf noktası.çok uğraşmıştım gına gelmişti sövmüştüm bırakmıştım.bu işin çözümünü bulmak lazım.
-
biraz arastırdım windowsun cıkardıgı winxp sanal var ben denemedım daha win7 ıcın xp de gelıo 400 mb lık bıse dırek ıcıne gomuyomus
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu dediğini nasıl yapıcam bn bilmiyorum??
-
zndmn bunu yazdı:
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu dediğini nasıl yapıcam bn bilmiyorum??
-----------------------------olmuyo hoca ben denedım en azından bende olmadı bı dene yınede
-
ben win 7 de oynuyorum karsımdaki pclerin hepside xp oyunu calıstırırkn engelliyo o yüzden göremiyorsunuz birbirinizi oyunu calıştır sonra aşagı indir oyunu windows tuşuna basark sonra göreceksinki alta bi uyarı var windows engelledi die engeli kaldır de ondan sonra oynarsın sorunsuz