Windows 7 Anlamsız Kasma
-
arkadaşlar merhaba.windows 7 yaklaşık 2 aydır bilgisayarımda yüklü.fakat son 15 günlük dönemde aşırı derecede kasmaya başladı.oyun oynayamaz hale geldim.game booster kullanıyorum halbuki.pes 2011 oynarken ufak takılmalar var,windows xp kullanırken olmuyordu bu.2 gb ram'e sahibim.en son emergency 2012 gibi dandik bir oyun oynarken cpu kullanımım %100 oldu.windows update'leri de düzenli olarak yapıyorum fakat hiç bir verim alamadım.ne önerirsiniz ?
-
Windows 7 ile ilgili blog tutan, fikir sahibi olan ben.Güzelim makinama sırf yeni gelen paketleri incelemek için güncelllemeleri saldım gitti.Lebidap kullanıyorum oynadığım tek bir oyun var sadece, o oyunda işlemcim çok ısınmaya başladı.Tozdandır dedim açtım temizledim.Değilmiş.. ne geldi bu paketlerden yaw...
-
hocam siteyi biliyordum fakat sahibinin sen olduğunu bilmiyordum :) güzel blog bu arada :) evet ben de güncellemelerden tırsıyorum,neden böyle olduysa artık... dün sp1'i yükledim,yok değişen birşey,daha da çok kasıyor.oyunlarda mouse hareket bile etmiyor.işin kötüsü uygulama yöneticisi açıyorum programı kapatmam 10 dakikamı alıyor neredeyse.mouse hareket etmiyor.milim milim.
-
yıllardan beri nedense otomatik güncellemelere bi alerjim var. 98 olsun xp olsun vista olsun 7 olsun hiç birisinde güncellemeleri açmamışımdır..
Bu güne kadar ne aktivasyon sorunu nede kasma problemi nede bi eksiklik hissetmedim..
Demekki neymiş. Sokam otomatik güncelleştirmelere
-
aynen bende şimdi format atmak için yedeklemelere başladım. bu sefer güncellemeleri falan biraz ertelicem bakalım nolcak.
-
bnde de farklı bi sorn var c dolup druo xp de bööle olmuodu bu kadar hızlı olmodu hç yoktan :S :D
-
hocam güncellemelerden mi oluyor yani bende i5 işlemci 4 gb ram var benimde ara ara donuyor uygulamalar cevap vermiyor vs hatta arada ntfs dosyalama sistemimi görmeyip işletim sistemi açılmıyor 6 7 kere format atmak zorunda kaldım hala garanti kapsamında fakat 1 ay bilgisayarımdan olmak istemiyorum :) çözüm bulabilen var mı bu duruma
-
Daha deneme sürümünde bilgisayarıma kurdum. O gün bugündür geçinip gidiyoruz.
-
Win7de hizmet çok fazla, bu yüzden işlemci ve ram i çok kullanıyorlar. Bilgisayarı genelde oyun için kullanıyorsan XP kullanmakta fayda var.