Windows 7 Anlamsız Kasma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    arkadaşlar merhaba.windows 7 yaklaşık 2 aydır bilgisayarımda yüklü.fakat son 15 günlük dönemde aşırı derecede kasmaya başladı.oyun oynayamaz hale geldim.game booster kullanıyorum halbuki.pes 2011 oynarken ufak takılmalar var,windows xp kullanırken olmuyordu bu.2 gb ram'e sahibim.en son emergency 2012 gibi dandik bir oyun oynarken cpu kullanımım %100 oldu.windows update'leri de düzenli olarak yapıyorum fakat hiç bir verim alamadım.ne önerirsiniz ?

Koca hestiy aya bedenem ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Windows 7 ile ilgili blog tutan, fikir sahibi olan ben.Güzelim makinama sırf yeni gelen paketleri incelemek için güncelllemeleri saldım gitti.Lebidap kullanıyorum oynadığım tek bir oyun var sadece, o oyunda işlemcim çok ısınmaya başladı.Tozdandır dedim açtım temizledim.Değilmiş.. ne geldi bu paketlerden yaw...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    hocam siteyi biliyordum fakat sahibinin sen olduğunu bilmiyordum :) güzel blog bu arada :) evet ben de güncellemelerden tırsıyorum,neden böyle olduysa artık... dün sp1'i yükledim,yok değişen birşey,daha da çok kasıyor.oyunlarda mouse hareket bile etmiyor.işin kötüsü uygulama yöneticisi açıyorum programı kapatmam 10 dakikamı alıyor neredeyse.mouse hareket etmiyor.milim milim.

Koca hestiy aya bedenem ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

yıllardan beri nedense otomatik güncellemelere bi alerjim var. 98 olsun xp olsun vista olsun 7 olsun hiç birisinde  güncellemeleri açmamışımdır..

Bu güne kadar ne aktivasyon sorunu nede kasma problemi nede bi eksiklik hissetmedim..

Demekki neymiş. Sokam otomatik güncelleştirmelere

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

aynen bende şimdi format atmak için yedeklemelere başladım. bu sefer güncellemeleri falan biraz ertelicem bakalım nolcak.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockes
    rockes's avatar
    Erkek

bnde de farklı bi sorn var c dolup druo xp de bööle olmuodu bu kadar hızlı olmodu hç yoktan :S :D

askerden geldi işsiz . edit: artık işli
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

hocam güncellemelerden mi oluyor yani bende i5 işlemci 4 gb ram var benimde ara ara donuyor uygulamalar cevap vermiyor vs hatta arada ntfs dosyalama sistemimi görmeyip işletim sistemi açılmıyor 6 7 kere format atmak zorunda kaldım hala garanti kapsamında fakat 1 ay bilgisayarımdan olmak istemiyorum :) çözüm bulabilen var mı bu duruma

Si vis pacem para bellum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Daha deneme sürümünde bilgisayarıma kurdum. O gün bugündür geçinip gidiyoruz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokayortaburun
    gokayortaburun's avatar
    Erkek

Win7de hizmet çok fazla, bu yüzden işlemci ve ram i çok kullanıyorlar. Bilgisayarı genelde oyun için kullanıyorsan XP kullanmakta fayda var.

Toplam Hit: 1557 Toplam Mesaj: 9