Windows 7 Arama Motorunu Nasıl Kapatabiliriz
-
İşletim sisteminin hiç bir yerde arama yapamamasını istiyorum diyelim, arama kutucukları açık kalacak ve kelime yazılıp ara denildiğinde hiç bir şey bulunamayacak, nasıl yaparız bunu. tabi sonra eski haline de getirebilmemiz lazım :)
-
http://www.howtogeek.com/howto/10246/how-to-disable-search-in-windows-7/
resimlerle açıklamışlar hocam bi dene bakalım
-
eğer komple kaldırmak istersen windows bileşenleri ekle kaldırda windows search kaldırabiliyorsun.
ama boxlar duruyormu durmuyor mu onu bilmiyorum. eğer durmuyorsa servislerden falan kontrol etmek lazım açık haldeyken search nasıl bozulur diye...
şu an bakamıyorum.çzüm olmazsa bakıcam daha sonra
-
FCN bunu yazdı
eğer komple kaldırmak istersen windows bileşenleri ekle kaldırda windows search kaldırabiliyorsun.
ama boxlar duruyormu durmuyor mu onu bilmiyorum. eğer durmuyorsa servislerden falan kontrol etmek lazım açık haldeyken search nasıl bozulur diye...
şu an bakamıyorum.çzüm olmazsa bakıcam daha sonra
Yani istediğim şey tam olarak şudur; a şahsı pc ye girdi, arama yapmak istiyor hiç bir şey çıkmayacak (: default şeyler dahi çıkmayacak tam olarak bunu istiyorum.
edit: aslında başlık yanlış oldu search ü görünürde açık tutarken arananları bulamamasını istiyorum.
RETRET tarafından 23/Mar/13 23:58 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam bir kullanıcı oluştur ve yetkilerini kısıtla, bir şey yapmasını engellersin böylece.
-
unbalanced bunu yazdı
hocam bir kullanıcı oluştur ve yetkilerini kısıtla, bir şey yapmasını engellersin böylece.
bilgisayarı başkasına vericem standart arama yapacaklar şunu şunu şunu bulamadık diyecekler, diskleri sökme şansları yok, ondan lazım :)
-
Beyler buna bir çözüm bulamadık sanırım :|