folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 7 Arama Motorunu Nasıl Kapatabiliriz

Windows 7 Arama Motorunu Nasıl Kapatabiliriz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

İşletim sisteminin hiç bir yerde arama yapamamasını istiyorum diyelim, arama kutucukları açık kalacak ve kelime yazılıp ara denildiğinde hiç bir şey bulunamayacak, nasıl yaparız bunu. tabi sonra eski haline de getirebilmemiz lazım :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

http://www.howtogeek.com/howto/10246/how-to-disable-search-in-windows-7/

resimlerle açıklamışlar hocam bi dene bakalım

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

eğer komple kaldırmak istersen windows bileşenleri ekle kaldırda windows search kaldırabiliyorsun. 

ama boxlar duruyormu durmuyor mu onu bilmiyorum. eğer durmuyorsa servislerden falan kontrol etmek lazım açık haldeyken search nasıl bozulur diye...

şu an bakamıyorum.çzüm olmazsa bakıcam daha sonra

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı

eğer komple kaldırmak istersen windows bileşenleri ekle kaldırda windows search kaldırabiliyorsun. 

ama boxlar duruyormu durmuyor mu onu bilmiyorum. eğer durmuyorsa servislerden falan kontrol etmek lazım açık haldeyken search nasıl bozulur diye...

şu an bakamıyorum.çzüm olmazsa bakıcam daha sonra

Yani istediğim şey tam olarak şudur; a şahsı pc ye girdi, arama yapmak istiyor hiç bir şey çıkmayacak (: default şeyler dahi çıkmayacak tam olarak bunu istiyorum.

edit: aslında başlık yanlış oldu search ü görünürde açık tutarken arananları bulamamasını istiyorum.

RETRET tarafından 23/Mar/13 23:58 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam bir kullanıcı oluştur ve yetkilerini kısıtla, bir şey yapmasını engellersin böylece.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

hocam bir kullanıcı oluştur ve yetkilerini kısıtla, bir şey yapmasını engellersin böylece.

bilgisayarı başkasına vericem standart arama yapacaklar şunu şunu şunu bulamadık diyecekler, diskleri sökme şansları yok, ondan lazım :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Beyler buna bir çözüm bulamadık sanırım :|

Toplam Hit: 821 Toplam Mesaj: 7