Windows 7 De Dvdrom Okumuyor
-
arkadaslar pc ye windows 7 kurdum ama kurduktan sonra 2 dvdromda hiçbir cd yi okumuyor. biri LG diğeri NEC lg nin firmware update inide yaptım ama netice aynı çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
-
Wİndows değil windows :|
-
cdyi mi okumuyor yoksa cd sürücüsünü hiç mi görmüyor?
-
flickR bunu yazdı:
-----------------------------
cdyi mi okumuyor yoksa cd sürücüsünü hiç mi görmüyor?
yok dvdromları görüyor ama kaçtane dvd denedim hiçbirini okumuyor. -
Aygıt yöneticisinden kaldır bilgisayarı yeniden başlat. Bi öyle dene. Birde bilgisayarımdan cd sürücünün üstüne gelip sağ tık yap çıkar de. Çıkartmazsa sanal sürücü falan olabilir. İlk önce bunu dene sonra kaldırıp yeniden başlat. Daha olmadı kabloları kontrol et.
-
flickR bunu yazdı:
Aygıt yöneticisinden kaldır bilgisayarı yeniden başlat. Bi öyle dene. Birde bilgisayarımdan cd sürücünün üstüne gelip sağ tık yap çıkar de. Çıkartmazsa sanal sürücü falan olabilir. İlk önce bunu dene sonra kaldırıp yeniden başlat. Daha olmadı kabloları kontrol et.
malesef hepsini denedim zaten xp de sorunsuz calışıyorlar ama win 7 kurunca hiçbir cd yi okumuyorlar aklım almıyo -
arkadaşlar konu malum, yeni birşey denedim işyerinden sata bağlantılı LG marka başka dvdrom getirdim şimdi bütün cdleri okuyor. acaba bu dvdrom sata bağlantılı olduğu için mi okudu ide sata farkeder mi acaba eğer öyleyse sata bağlantılı yeni bi dvd almam gerekecek sanırım 2 tane dvdrom var 3. yüde alacam heralde.
Toplam Hit: 2268 Toplam Mesaj: 7