folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 7' De Web Kemarasını Fotoğraf Makinası Gibi Nasıl

Windows 7' De Web Kemarasını Fotoğraf Makinası Gibi Nasıl

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Kullana bilirim arkadaşlar windows 7 64 bit ultimate kullanıyorum web kamerasının kendi yazılımı yok tak çalıştır olarak sorunsuzca çalışıyor iş yerimde xp kullanıyorum onda bilgsayarıma girince web kamerası bölümü var oradan açıp kapata biliyorum resim filan çekiyorum bu durumu windows 7 de nasıl yapacağım,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

up!

banada lazım bu olay :))

Orman Mühendisi //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Güncel,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

7 de boyle bi ozellik yok

yardimci program ile yapabiliyorsun..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Amma saçma sapan bir iş yapmışlar o zaman, peki üstadım hangi programı tavsiye dersin windows 7 için,

Toplam Hit: 831 Toplam Mesaj: 5