Windows 7' Deki Defender Tam Olarak Ne Yapıyor Ne İşe Yarıyor
-
Arkadaşlar her güncellememde bir ya da iki kere çıkıyor ne işe yarar bu nasıl kullanılır,
-
bende çıkmıyor yahu :/
-
windows vista ve 7 sistemlerinde gelen Casus yazılımlar ve istenmeyen türde uygulamaları durdurmak enetlemek için windows 7 ile bütünleşik kurulu gelen güvenlik yazılımıdır.
defender network destekli uygulamalrı denetlemeyi çok sever.windows firewalla uyum içinde çalışıor.vistada farklı bi yapıda çalışıyordu 7 de daha performanslı oldugunu gördüm.kullanılmasını tavsiye ederim.. ulaşmak için program files'ın altında windows defender dizinine bakabilrsiniz
-
açıkca ve kısaca söyleyeyim bir naneye yaradığı yok
-
@ PathfindeR00
C:\Program Files\Windows Defender\ MSASCui.exe dosyasını çalıştır görürsün,
@ siyahbereli
Valla sürekli olarak çalışıyor güncellemesinide yapıyorum üstadım ama bugüne kadar bir uyarısını ikazını filan almadım,
@ o6u2
Banada öyle gelmeye başladı :)
-
beyler windows 7 kurmusken bende lisans suresı bıttı fılan dıyor nasıl aktivite edebilirim bunu?
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------
beyler windows 7 kurmusken bende lisans suresı bıttı fılan dıyor nasıl aktivite edebilirim bunu?
-----------------------------Bende onun çok güzel bir lacı var akşam eve gidince upload ederim,
-
defender sistem dosyalarını iyi analiz edebilen bi yazılım. sistem dosyalarında problem oldugunu düşündügünde ilk taratcagın yazılımlardan bitanesi sistem dosyaları dışında bi caccıgı olmaz olamaz avira varken :D sistem dosyalarında iyi olma sebebide zaten microsoftun ürünü oldugu için iyi şekilde entegre edilmiş halde
gerisi için avira :|
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------Bende onun çok güzel bir lacı var akşam eve gidince upload ederim,
-----------------------------http://www.dosyaupload.net/71W.7.All.Version.Active.rar
http://www.upload.gen.tr/d.php/s10/et2im8mk/W.7.All.Version.Active.rar.html