Windows 7 Den Xp Ye Dönüş
-
arkadaşlar windows 7 ye format atıp tekrar xp yükledim. fakat hard diskim c ve d diye iki bölüme ayrılmıştı. sadece c ye format attım. fakat yükleme bittikten sonra d ye gidiyorum daha önceki klasörlerimi göremiyorum ne yapmam gerekir
-
birde sistem bölümü var win7nin kendi oluşturduğu belki orayı aktif ettin dalgınlıkla dicem ama düşük ihtimal tekrar format kısmına gelip bi bak bakalım
-
hocam baktım aynı fark yok d olarak görüyo içi boş. ben silmedim o bölümü
önemli programlarım resimlerim vardı aman ya silinmesin çok önemli bi fikir üretin arkadaşlar :D
-
recoveryle kurtarmaya çalış.
-
acroni disc suite falan tarzı bi program indir bak bakalım sürücü gitmiş mi gizli mi neyin nesi şte
-
Aynı sorunu bende yaşadım.Ben recovery ile düzeltmeyi deneyeceğim Yarın.
-
sakin ol ... panik yapma ... kendine gel ... :D
hirens boot cd felan bul biyerden ... portable xp ile aç bi gözat ( alakası yok belki ... ama yinede ... ) ... yada minipe diye bi cd daha vardı burda paylaşılmıştı daha önce oda güüzel bi cd ... hem bunların içinde sağlam recovery programlarıda var ...
-
arkadaşlar taratıyorum sonuç çıkmıyor eminim dosyalarımı silmedim
-
sorunu çözebilmek için önce d'ye bi recovery yap silinmemişse eğer başka yol arayalım
-
Hocam sonuçları buraya yazarsan Çok sevinirim yarın bende aynı problem ile uğraşacam Çünki boşuna.İşe yaramayan şeyleri denemeyeyim.