Windows 7 Dosya Erişimi Engellendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Windows 7 kullaniyorum pc de böyle bi sorun cikti kullanicilarin dosyalarina giremiyorum bilgisayardaki tek hesap var ona rahmen böyle bi şey çıkıyor yardimci olucak biri varmi

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

win 7 de öyle hocam documents and settings, system volume information gibi klasörler kilitli

edit: kanımca virüs bulaşmasını engellemek için...

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sorun değil bu.Bildiğim kadarıyla belgelerim'e giremessin zaten.Kafeye win 7 mi kurdun hocam (:

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

o klasöre sağ tıklayıp özelliklerden izinmi verceksin ne öle bişey olması lazım

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

abi onda kısayol simgesi var belki o dosyayı koruyup format çaktıysan kısayol olduğu için okuyamıyodr fln filan .d

o değilde bende win7 kullanıyorum ama bnde documents and settings klasörü yok :)

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Yok hocam zaten gizli klasörleri açtigim zmn çıkıyor onlar Ama kisayol simgesi var üstünde erişim engellendi hatasi yoktu daha önce gizli klasörlerin hepsine girebiliyodum.

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stringcompare
    stringcompare's avatar
    Erkek

Win 7 De Kullanıcılar klasörü olarak değişti Documents and settings orada onun kısayol olarak bulunmasının nedeni de eski programların çakışmasını önlemek için.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

muhammedonur bunu yazdı:
    -----------------------------

Win 7 De Kullanıcılar klasörü olarak değişti Documents and settings orada onun kısayol olarak bulunmasının nedeni de eski programların çakışmasını önlemek için.

-----------------------------

tamamen doğrudur.bunun yanısıra yeni klasörin ismi Users.ne arıyorsun bilmiyorum ama kullanıcılarla ilgili herşey daha doğrusu eskiden Documents and settings klasörindeki herşey win 7 de Users klasörinde.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
Toplam Hit: 8234 Toplam Mesaj: 8