Windows 7 Dosya Erişimi Engellendi
-
Windows 7 kullaniyorum pc de böyle bi sorun cikti kullanicilarin dosyalarina giremiyorum bilgisayardaki tek hesap var ona rahmen böyle bi şey çıkıyor yardimci olucak biri varmi

-
win 7 de öyle hocam documents and settings, system volume information gibi klasörler kilitli
edit: kanımca virüs bulaşmasını engellemek için...
-
Sorun değil bu.Bildiğim kadarıyla belgelerim'e giremessin zaten.Kafeye win 7 mi kurdun hocam (:
-
o klasöre sağ tıklayıp özelliklerden izinmi verceksin ne öle bişey olması lazım
-
abi onda kısayol simgesi var belki o dosyayı koruyup format çaktıysan kısayol olduğu için okuyamıyodr fln filan .d
o değilde bende win7 kullanıyorum ama bnde documents and settings klasörü yok :)
-
Yok hocam zaten gizli klasörleri açtigim zmn çıkıyor onlar Ama kisayol simgesi var üstünde erişim engellendi hatasi yoktu daha önce gizli klasörlerin hepsine girebiliyodum.
-
Win 7 De Kullanıcılar klasörü olarak değişti Documents and settings orada onun kısayol olarak bulunmasının nedeni de eski programların çakışmasını önlemek için.
-
muhammedonur bunu yazdı:
-----------------------------
Win 7 De Kullanıcılar klasörü olarak değişti Documents and settings orada onun kısayol olarak bulunmasının nedeni de eski programların çakışmasını önlemek için.
-----------------------------tamamen doğrudur.bunun yanısıra yeni klasörin ismi Users.ne arıyorsun bilmiyorum ama kullanıcılarla ilgili herşey daha doğrusu eskiden Documents and settings klasörindeki herşey win 7 de Users klasörinde.