Windows 7 Driver
-
ya müridler bişi sorucam bu windows 7 indirdim indirmesinede kurulması veya kurulduktan sonra uyumlu drivers nerden bulucam yoksa visat driverlarımı kullanacam bilmiyorum bunun hakkında yardımcı olursanız sevinirim
-
7 nin tam sürümü çıktımı?
-
ya ben indirdim 2.5 gb bişi olması lazım ama tam değil herlade valla bilmiyom işte nasıl kuruluyo normal cd takıp ta mı kuruyoruz ve driver porblemi nasıl olacak onuda bilmiyom:D:D
-
sen yükle o otomatik anakart ve ekran kartını tanır
-
denicem bakalım araştırdım vista driverları kullanın diyo bazı oyunlarda uyumluluk modu falan diyo bakıcam :S
-
dert etme tüm driverlerini kendisi hallediyo:)
-
Şu an Windows 7 kullanıyorum.Benim sistemde tanımadığı sürücü yok.Ama eğer sürücü yoksa Vista sürücüleri muhtemelen uyumlu.
Kurulum da zaten birşey yok.Next diyip geçiyorsun.
-
performans filan nasıl xp gibi mi :??
-----------------------------
-----------------------------Pencereler arası geçiş,klasörlere giriş vs Xp ye göre sanki daha hızlı gibi.Vista kullanmadan direkt geçtiğim için biraz garip geldi tabi.
Bikaç kez ufak donmalar yaşadım yoğun işlem yaptığımdan.Ama Xp deki gibi bazen cozulemeyen ve sonu resete kadar giden
donma olmadı henuz.Biraz daha aktif gibi sanki.Görsellik açısından zengin sayılır.Pencereler arası geçişler ve önizlemeler dahi hareketli ve kasılmadan.
Açılış sanki biraz daha yavaş gibi.Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Toplam Hit: 1999 Toplam Mesaj: 9