folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Windows 7 'Dvd-Rom' Çalışmıyor

Windows 7 'Dvd-Rom' Çalışmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

evet müridler böyle saçma bi sorunum var kaç zamandır hiç sorun yoktu rom'da ama şimdi işim oldu taktım cd'yi yok çalışmıyor

normal kapak açılıp kapanıyor sorun yok ilk cd aldığında ses geliyor içinden döndüğüne dair ama sonrasında tık yok görmüyor

netten baktım win 7 kaynaklı olabilir sonucu çıktı ama kaç yöntem denedim olmadı bilgisi olan yok mu

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek
    linux yada win cdsini takıp boot et cdden eğer açılmazsa cd/dvd rom bozulmuş demektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

DarkF4Te bunu yazdı:
    -----------------------------
    linux yada win cdsini takıp boot et cdden eğer açılmazsa cd/dvd rom bozulmuş demektir.
    -----------------------------

deniyim hocam ama rom açılıyor sorun yok ilk seferde çark'da ediyor ama gerisi yok

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek
    hacı benim notebookun romuda yanı durumdaydı bozuk değlidir dedim cdler dvdler bozulmuştur dedim hatta anakart bozuk bile dedim sonra denediğim cd dvd sayısı epey olunca ve o cd dvdler başka bilgisayarlarda açılınca kabullenmek zorunda kaldım :P

Ses çıkıyor dönüş yapıyor hatta lazerın bzınk bzınk seslerini de duyuyordum gel gör ki cd yokmuş gibi gözüküyordu bilgisayar da.Şuan aynı durum arkadaşım değerli mürit Sahir'de de var onunkini de değiştireceğiz bu hafta içinde hayırlısıyla :D

Ben kaçıyorum iyi geceler sana cd dvd başka romda çalışıyor ve boot ederken de okuyamıyorsa veriyi başka neden arama derim.Ha kabloları kontrol et tabi data kablosu çıkmış olabiliyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

linkteki fix-it bir dene belki düzelir. http://support.microsoft.com/kb/314060/tr

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
Toplam Hit: 1513 Toplam Mesaj: 5