folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 7 DVD Si Yapmak [Yardımcı Olabilcek Arkadaşlar?]

Windows 7 DVD Si Yapmak [Yardımcı Olabilcek Arkadaşlar?]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

Kolay gelsin mürid(e)ler. İnternette bir çok döküman mevcut gördüğüm hepsi RTSevenLite ile anlatıyor. Kendi işletim sistemim WinXP. Bu işletim sistemi üzerinden nasıl yapılır bilen var mı ? Yardımcı olabilcek arkadaş varsa şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum..

+ Yapılabiliyorsa elimdeki hazır Win7 ISO kalbıından katılımsız olarak birleştirebilir miyim programları yani şöyle diyeyim .

Win7 Kurulumunu yapıcak. Daha sonra benim işaretlediğim programları kurucak. Asıl amacım bu yani katılımsız win7 dvd si yapmak.

Varsa bildiğiniz bir yöntem esirgemezseniz sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

Headhunterz bunu yazdı:
    -----------------------------

Kolay gelsin mürid(e)ler. İnternette bir çok döküman mevcut gördüğüm hepsi RTSevenLite ile anlatıyor. Kendi işletim sistemim WinXP. Bu işletim sistemi üzerinden nasıl yapılır bilen var mı ? Yardımcı olabilcek arkadaş varsa şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum..

+ Yapılabiliyorsa elimdeki hazır Win7 ISO kalbıından katılımsız olarak birleştirebilir miyim programları yani şöyle diyeyim .

Win7 Kurulumunu yapıcak. Daha sonra benim işaretlediğim programları kurucak. Asıl amacım bu yani katılımsız win7 dvd si yapmak.

hocam kolay yönden ilk XP ile başlasan daha çabuk sonuca ulaşırsın aynı mantık ve parametre ile ilerliyor.

sadece 7 çok daha teferruatlı.

güncelleme paketleri vs. çok daha ayrıntılı ve zaman alıyor. tavsiyem 2gününü XP ye ayırıp sonra 7de çalışmak.

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Premium.
    h2so4
    h2so4's avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:

Headhunterz bunu yazdı:

hocam kolay yönden ilk XP ile başlasan daha çabuk sonuca ulaşırsın aynı mantık ve parametre ile ilerliyor.

sadece 7 çok daha teferruatlı.

güncelleme paketleri vs. çok daha ayrıntılı ve zaman alıyor. tavsiyem 2gününü XP ye ayırıp sonra 7de çalışmak.

katılıyorum :) tnctr.com dan faydalanabilirsin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

tamam yapın yapın da , artık çok gereksiz her gün bir programın güncellemesı çıkarken napacaksın katılımsızı.

herif bişi yapıyo 2011 temmuz güncel diyo kuruyosun tüm programlar eski zaten yetişemezsin ona.

Toplam Hit: 1272 Toplam Mesaj: 4