folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Windows 7 DVD Sine Program Entegre Etmek ?

Windows 7 DVD Sine Program Entegre Etmek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu sorumun cevabını çok aradım ama bulamadım. elektrik elektronik ve mekatronik mühendisiyim bir çok kopmlex program kullanam gerekiyor ve bu programları formattan sonra kurmam en az 2 günümü alıyor. windows 7 dvd sine bu programları entegre edip win 7 kurulurken aynı zamanda benim kullandığım programlaqrı kurdurabilirmiyim?

proteus multisim visual stdio solidwork mathematica matlab catia gibi komlpex programlqarı entegre edebilirmiyim?

En mükemmel insan yaptığı hatayı tekrar yapmayan insandır; hatasızlık Yaratıcıya aittir, insanlar ulaşamaz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

xp ye yapılıyordu 7 de oluyordur sanırım.

nlite diye bir program yardımıyla oluyordu sanırım.Bir google mutlaka bulursun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

janni bunu yazdı:
    -----------------------------

xp ye yapılıyordu 7 de oluyordur sanırım.

nlite diye bir program yardımıyla oluyordu sanırım.Bir google mutlaka bulursun.

windows 7 için vlite ı kullan.Ya da sistemi bir kere kur bütün programları yükle norton ghostla ya da acronis true image ile imajını al pcnin her format atman gerektiğinde imajla atarsan öle bütün programlar yüklü gelir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

içerigi nerdeyse aynı olan diger konundan devam etsene niye 2. konu :|

bide knou yeri ynalış :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

FCN bunu yazdı:

içerigi nerdeyse aynı olan diger konundan devam etsene niye 2. konu :|

bide knou yeri ynalış :|

ya beynim dolaştı kaç saatir uğraşıyorum kusura bakma başlığa windows 7 ekliyim dedim

http://www.cozumpark.com/blogs/windows_7/archive/2010/06/07/windows-7-kat-l-ms-z-kurulum-unattended-windows-7-a_3101_k.aspx

buralara kadar geldim araştıra araştıra :|

vlite bi deniycem şimdi

En mükemmel insan yaptığı hatayı tekrar yapmayan insandır; hatasızlık Yaratıcıya aittir, insanlar ulaşamaz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

hoca sp1 i ciksin win 7 nin bunu yapacagin programlar ortaya cikar

Toplam Hit: 4477 Toplam Mesaj: 6